Запис Детальніше

Визначення спостержності та керованості епюраційної колони з використанням структурного підходу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення спостержності та керованості епюраційної колони з використанням структурного підходу
Определение спостержности и управляемости эпюрационные колонны с использованием структурного подхода
Definition sposterzhnosti and handling epyuratsiynoyi columns using structural approach
 
Creator Пупена, О. М.
Пупена, А. Н.
Pupena, O.
Ельперін, І. В.
Эльперин, И. В.
Elperin, I.
 
Subject EK
BRU
колона
EK
BRU
колона
EK
BRU
column
 
Description Від роботи епюраційної колони (ЕК) в складі брагоректифікаційної установки БРУ) значною мірою залежить чистота етилового спирту, оскільки її задачею є илучення всіх домішок головної фракції та верхніх проміжних домішок, супутніх етиловому спирту. Недостатня ступінь очистки в ній приводить до необхідності використання додаткових колон, працюючих в режимі епюрації, що приводить до додаткових витрат енергоресурсів. От работы эпюрационные колонны (ЕК) в составе брагоректификационных установки БРУ) в значительной мере зависит чистота этилового спирта, поскольку ее задачей является илучення всех примесей головной фракции и верхних промежуточных примесей, сопутствующих этиловому спирту. Недостаточная степень очистки в ней приводит к необходимости использования дополнительных колонн, работающих в режиме епюрации, что приводит к дополнительным затратам энергоресурсов. From work epyuratsiynoyi column (EC) consisting of rectification installation BRU) largely depends on purity ethanol, because its objective is yluchennya all impurities main factions and upper intermediate impurity related ethyl alcohol. Insufficient degree of cleaning it leads to the need for additional columns, working mode epyuratsiyi, leading to additional costs of energy.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-13T13:05:18Z
2012-12-13T13:05:18Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Пупена О. М. Визначення спостережності та керованості епюраційної колони з використанням структурного підходу / О. М. Пупена, І. В. Ельперін, Н. М. Луцька // Харчова наука і технологія. - 2010. - №3. – С. 111-115.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4314
 
Language uk_UK