Запис Детальніше

Оптимальний режим солодорощення пшениці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимальний режим солодорощення пшениці
Оптимальный режим солодоращения пшеницы
Optimum mode of solodorascheniya of wheat
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Потапенко, С. І.
Потапенко, С. И.
Potapenko, S.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
Бірюков, І. В.
Бирюков, И. В.
Biryukov, I.
 
Subject солод
солодорощення
вологість
температура
амінокислоти
цукри
кислотність
солод
солодоращение
влажность
температура
сахара
кислотность
Malt
malting
humidity
temperature
amino acids
sugars
acidity
аминокислоты
 
Description Розроблені технологічні режими солодорощення пшениці з урахуванням вологості, температури й терміну пророщення зерна. Встановлено, що на втрати сухих речовин при солодорощенні пшениці найбільше впливає температура при пророщуванні зерна. Разработаны технологические режимы солодоращения пшеницы с учетом влажности, температуры и срока проращивания зерна. Установлено, что на потери сухих веществ при солодоращении пшеницы больше всего влияет температура при проращивании зерна.The technological modes of solodoroschennya wheat are developed taking into account humidity, temperature and term of proraschivaniya of grain. It is set that on the losses of dry matters at a solodoroschenni wheat most a temperature influences at proraschivanii of grain.
 
Date 2012-12-13T13:15:01Z
2012-12-13T13:15:01Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Оптимальний режим солодорощення пшениці / Н. О. Ємельянова, С. І. Потапенко, І. В. Бірюков, О. В. Чумакова, Р. М. Мукоїд // Харчова та переробна промисловість. - 2007. - № 6. - С. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4317
 
Language other