Оптимальний режим солодорощення пшениці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимальний режим солодорощення пшениці
Оптимальный режим солодоращения пшеницы Optimum mode of solodorascheniya of wheat |
|
Creator |
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Потапенко, С. І. Потапенко, С. И. Potapenko, S. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Чумакова, О. В. Чумакова, Е. В. Chumakova, O. Бірюков, І. В. Бирюков, И. В. Biryukov, I. |
|
Subject |
солод
солодорощення вологість температура амінокислоти цукри кислотність солод солодоращение влажность температура сахара кислотность Malt malting humidity temperature amino acids sugars acidity аминокислоты |
|
Description |
Розроблені технологічні режими солодорощення пшениці з урахуванням вологості, температури й терміну пророщення зерна. Встановлено, що на втрати сухих речовин при солодорощенні пшениці найбільше впливає температура при пророщуванні зерна. Разработаны технологические режимы солодоращения пшеницы с учетом влажности, температуры и срока проращивания зерна. Установлено, что на потери сухих веществ при солодоращении пшеницы больше всего влияет температура при проращивании зерна.The technological modes of solodoroschennya wheat are developed taking into account humidity, temperature and term of proraschivaniya of grain. It is set that on the losses of dry matters at a solodoroschenni wheat most a temperature influences at proraschivanii of grain.
|
|
Date |
2012-12-13T13:15:01Z
2012-12-13T13:15:01Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оптимальний режим солодорощення пшениці / Н. О. Ємельянова, С. І. Потапенко, І. В. Бірюков, О. В. Чумакова, Р. М. Мукоїд // Харчова та переробна промисловість. - 2007. - № 6. - С. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4317 |
|
Language |
other
|
|