Запис Детальніше

До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства
Об уменьшении потребления энергоносителей в сушильных камерах сыровяленых и сырокопченых колбас мясоперерабатывающего предприятия
Regarding the reduction of energy costs for drying chambers for uncooked smoked sausage and unscooked jerked sausage at the meat processing plants
 
Creator Заславський, А. І.
Засядько, Я. І.
Павелко, В. І.
Заславский, А. И.
Засядько, Я. И.
Павелко, В. И.
Zaslavskiy, A.
Zasiadko, Y.
Pavelko, V.
 
Subject системи кондиціювання повітря
системы кондиционирования воздуха
air conditioning system
камери сушіння
камери сушіння
сиров'ялені і сирокопчені ковбаси
камеры сушильные
сыровяленые и сырокопченые колбасы
drying chamber
dried and smoked sausage
 
Description Виконано аналіз роботи систем кондиціювання повітря (СКП) в камерах сушіння сиров'ялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного виробництва і на його підставі розроблено комплекс заходів щодо підвищення економічності експлуатації енергетичних установок СКП. Выполнен анализ работы систем кондиционирования воздуха(СКВ) в сушильных камерах сыровяленых и сырокопченых колбас мясоперерабатывающего предприятия и на его основании разработан комплекс мероприятий по повышению экономичности эксплуатации энергетических установок СКВ. The authors of this publication have made an analysis of the air conditioning systems operation in the uncooked jerked sausage drying rooms, and worked out a package of measures to increase the equipments economical operation.
 
Date 2012-12-14T08:33:42Z
2012-12-14T08:33:42Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Заславський, А. І. До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства / А. І. Заславський, Я. І. Засядько, В. І. Павелко // Мясной бизнес - №7 -С. 78-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4334
 
Language uk_UK