До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства
Об уменьшении потребления энергоносителей в сушильных камерах сыровяленых и сырокопченых колбас мясоперерабатывающего предприятия Regarding the reduction of energy costs for drying chambers for uncooked smoked sausage and unscooked jerked sausage at the meat processing plants |
|
Creator |
Заславський, А. І.
Засядько, Я. І. Павелко, В. І. Заславский, А. И. Засядько, Я. И. Павелко, В. И. Zaslavskiy, A. Zasiadko, Y. Pavelko, V. |
|
Subject |
системи кондиціювання повітря
системы кондиционирования воздуха air conditioning system камери сушіння камери сушіння сиров'ялені і сирокопчені ковбаси камеры сушильные сыровяленые и сырокопченые колбасы drying chamber dried and smoked sausage |
|
Description |
Виконано аналіз роботи систем кондиціювання повітря (СКП) в камерах сушіння сиров'ялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного виробництва і на його підставі розроблено комплекс заходів щодо підвищення економічності експлуатації енергетичних установок СКП. Выполнен анализ работы систем кондиционирования воздуха(СКВ) в сушильных камерах сыровяленых и сырокопченых колбас мясоперерабатывающего предприятия и на его основании разработан комплекс мероприятий по повышению экономичности эксплуатации энергетических установок СКВ. The authors of this publication have made an analysis of the air conditioning systems operation in the uncooked jerked sausage drying rooms, and worked out a package of measures to increase the equipments economical operation.
|
|
Date |
2012-12-14T08:33:42Z
2012-12-14T08:33:42Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Заславський, А. І. До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства / А. І. Заславський, Я. І. Засядько, В. І. Павелко // Мясной бизнес - №7 -С. 78-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4334 |
|
Language |
uk_UK
|
|