Запис Детальніше

Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів
Особенности влияния введенного извне водяного пара на процесс уваривания сахарных утфелей
Features introduced from outside influence of water vapor on the process of boiling sugar massecuite.
 
Creator Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н.
Babko, E.
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Лементар, С. Ю.
Лементарь, С. Ю.
Lementar, S.
 
Subject утфель
утфель
massecuite
пара
дослідження
пар
исследование
steam
study
 
Description Створено математичну модель для визначення оптимальної кількості введеної ззовні водяної пари для інтенсифікації процесу уварювання в утфельних вакуум-апаратах. Создана математическая модель для определения оптимального количества введенного извне водяного пара для интенсификации процесса уваривания в утфельних вакуум-аппаратах. A mathematical model to determine the optimal amount of steam injected from the outside to intensify the process of boiling in utfelnih vacuum apparatus.
 
Publisher Київ, Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-12-14T09:25:08Z
2012-12-14T09:25:08Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Бабко, Є. М. Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів [Текст] / Є. М. Бабко, В. Г. Мирончук, С. Ю. Лементар // Наукові праці НУХТ. - 2003. - №14. - С. 35-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4351
 
Language uk_UK