Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів
Особенности влияния введенного извне водяного пара на процесс уваривания сахарных утфелей Features introduced from outside influence of water vapor on the process of boiling sugar massecuite. |
|
Creator |
Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н. Babko, E. Мирончук, В. Г. Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. Лементар, С. Ю. Лементарь, С. Ю. Lementar, S. |
|
Subject |
утфель
утфель massecuite пара дослідження пар исследование steam study |
|
Description |
Створено математичну модель для визначення оптимальної кількості введеної ззовні водяної пари для інтенсифікації процесу уварювання в утфельних вакуум-апаратах. Создана математическая модель для определения оптимального количества введенного извне водяного пара для интенсификации процесса уваривания в утфельних вакуум-аппаратах. A mathematical model to determine the optimal amount of steam injected from the outside to intensify the process of boiling in utfelnih vacuum apparatus.
|
|
Publisher |
Київ, Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-12-14T09:25:08Z
2012-12-14T09:25:08Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бабко, Є. М. Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів [Текст] / Є. М. Бабко, В. Г. Мирончук, С. Ю. Лементар // Наукові праці НУХТ. - 2003. - №14. - С. 35-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4351 |
|
Language |
uk_UK
|
|