Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення
Эффективность работы хлебопекарных печей и пути их совершенствования The effectiveness of baking ovens and ways to improve them |
|
Creator |
Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н. Babko, E. Ковальов, О. В. Ковалёв, А. В. Kovalyov, O. Бурлака, О. М. Бурлака, А. Н. Burlaka, O. Лементар, С. Ю. Лементарь, С. Ю. Lementar, S. |
|
Subject |
режим
режим mode піч нагрівання печь нагрев the oven the heating |
|
Description |
Проведений пошук шляхів зменшення енерговитрат при випіканні.Проведен поиск путей уменьшения энергозатрат при выпечке.Conducted search for ways to reduce energy consumption during baking.
|
|
Publisher |
Хлебопекарское и кондитерское дело
|
|
Date |
2012-12-14T09:56:52Z
2012-12-14T09:56:52Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бабко, Є. М. Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення / Є. М. Бабко, О. В. Ковальов, О. М. Бурлака, С. Ю. Лементар // Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2007. - №4. - С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4352 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№4;
|
|