Запис Детальніше

Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення
Эффективность работы хлебопекарных печей и пути их совершенствования
The effectiveness of baking ovens and ways to improve them
 
Creator Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н.
Babko, E.
Ковальов, О. В.
Ковалёв, А. В.
Kovalyov, O.
Бурлака, О. М.
Бурлака, А. Н.
Burlaka, O.
Лементар, С. Ю.
Лементарь, С. Ю.
Lementar, S.
 
Subject режим
режим
mode
піч
нагрівання
печь
нагрев
the oven
the heating
 
Description Проведений пошук шляхів зменшення енерговитрат при випіканні.Проведен поиск путей уменьшения энергозатрат при выпечке.Conducted search for ways to reduce energy consumption during baking.
 
Publisher Хлебопекарское и кондитерское дело
 
Date 2012-12-14T09:56:52Z
2012-12-14T09:56:52Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Бабко, Є. М. Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення / Є. М. Бабко, О. В. Ковальов, О. М. Бурлака, С. Ю. Лементар // Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2007. - №4. - С. 30-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4352
 
Language other
 
Relation №4;