Запис Детальніше

Упровадження способу „двохетапного” випікання хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Упровадження способу „двохетапного” випікання хлібобулочних виробів
Внедрение способа «двухэтапного» выпекания хлебобулочных изделий
Introduction of the 2-stage baking method for bakery products
 
Creator Ковальов, О. В.
Бабко, Є. М.
Іщенко, Т. І.
Місечко, Н. О.
Федорів, В. М.
Kovalyov, O.
Babko, E.
Ishchenko, T.
Misechko, N.
Fedorov, V.
 
Subject Частково випечені хлібобулочні вироби, двухетапна випічка, часткове випікання, вакуум-випарне охолодження, допікання, напівфабрикати хлібобулочних виробів.
Частично выпеченные хлебобулочные изделия, двухетапная выпечка, частичное выпекание, вакуум-испарительное охлаждение, допекание, полуфабрикаты хлебобулочных изделий.
Par-baked bakery products, 2-stage baking, parbaking, vacuum evaporation cooling, fully baking, semi-finished bakery products.
 
Description Досліджено спосіб «двохетапної», часткової, випічки хлібобулочних виробів з використанням вакуумно-випарного охолоджування та послідуючим допіканням, що дозволяє продовжити термін зберігання виробів без зниження їхньої якості. Исследовано способ «двухэтапной», частичной, выпечки хлебобулочных изделий с использованием вакуумно-испарительного охлаждения и последующим допеканием, что позволяет продлить срок хранения изделий без снижения их качества. The 2-stage baking, pre-baking, method for bakery products with vacuum evaporation cooling and following fully baking that allows to extend the shelf life without decreasing its quality has been investigated.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-12-14T10:06:34Z
2012-12-14T10:06:34Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4354
 
Language other
 
Relation № 5 (66);С.43-44