Квантово-хімічне моделювання взємодії вуглеводів – структурних одиниць інуліну з амінооцтовою кислотою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Квантово-хімічне моделювання взємодії вуглеводів – структурних одиниць інуліну з амінооцтовою кислотою
Квантово-химическое моделирование взаимодействия углеводов – структурных единиц инулина с аминоуксусной кислотой Quantum-chemical modeling of the interaction of carbohydrates - the structural units of inulin with amino-acetic acid |
|
Creator |
Зінченко, Н. Ю.
Zinchenko, N. Yu. Зинченко, Н. Ю. Попова, І. В. Popova, I. V. Попова, И. В. Слива, Ю. В. Slyva, Yu. Слива, Ю. В. |
|
Subject |
міжмолекулярна взаємодія
межмолекулярное взаимодействие intermolecular action інулін амінооцтова кислота рівняння Шредінгера инулин аминоуксусная кислота уравнение Шредингера inulin aminovinegar acid equation Chredinger |
|
Description |
При переході олігосахариди у водний розчин глобулярна структура поступово переходить у спіралеподібну. При цьому чим більше розведений розчин, тим менш стійкою стає глобулярна структура.При растворении олигосахаридов глобулярная структура постепенно переходит в спиралевидную. При этом, чем больше разведение раствора, тем менее устойчивой становится глобулярная структура.In the time of solubility oligosaccharides globe structure gradually transitive in spiral. Globe structure are steadfast in solution at least concentration.
|
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-12-14T11:40:27Z
2012-12-14T11:40:27Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4362
|
|
Language |
other
|
|