Запис Детальніше

Квантово-хімічне моделювання взємодії вуглеводів – структурних одиниць інуліну з амінооцтовою кислотою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Квантово-хімічне моделювання взємодії вуглеводів – структурних одиниць інуліну з амінооцтовою кислотою
Квантово-химическое моделирование взаимодействия углеводов – структурных единиц инулина с аминоуксусной кислотой
Quantum-chemical modeling of the interaction of carbohydrates - the structural units of inulin with amino-acetic acid
 
Creator Зінченко, Н. Ю.
Zinchenko, N. Yu.
Зинченко, Н. Ю.
Попова, І. В.
Popova, I. V.
Попова, И. В.
Слива, Ю. В.
Slyva, Yu.
Слива, Ю. В.
 
Subject міжмолекулярна взаємодія
межмолекулярное взаимодействие
intermolecular action
інулін
амінооцтова кислота
рівняння Шредінгера
инулин
аминоуксусная кислота
уравнение Шредингера
inulin
aminovinegar acid
equation Chredinger
 
Description При переході олігосахариди у водний розчин глобулярна структура поступово переходить у спіралеподібну. При цьому чим більше розведений розчин, тим менш стійкою стає глобулярна структура.При растворении олигосахаридов глобулярная структура постепенно переходит в спиралевидную. При этом, чем больше разведение раствора, тем менее устойчивой становится глобулярная структура.In the time of solubility oligosaccharides globe structure gradually transitive in spiral. Globe structure are steadfast in solution at least concentration.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-14T11:40:27Z
2012-12-14T11:40:27Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4362
 
Language other