Запис Детальніше

Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
 
Creator Андросова, Т. В.
Власова, Наталія Олексіївна
Михайлова, Наталія Вікторівна
Круглова, Олена Анатоліївна
 
Subject конкурентоспроможність
оцінка конкурентоспроможності
ресторанний бізнес
 
Description У монографії розглянуто теоретико-методичні та практичні аспекти проблеми оцінювання конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства.
Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів та спеціалістів у галузі торгівлі та ресторанного господарства.
 
Publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі
 
Date 2012-12-17T11:54:48Z
2012-12-17T11:54:48Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Текст] : монографія / Т. В. Андросова [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 144 с.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/976
 
Language ua