Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства на основі засад теорії ефективної конкуренції
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства на основі засад теорії ефективної конкуренції
|
|
Creator |
Михайлова, Наталія Вікторівна
|
|
Subject |
конкурентоспроможність
оцінка конкурентоспроможності ефективна конкуренція підприємства ресторанного господарства |
|
Description |
Обгрунтовано процедуру оцінки конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства на підставі форм фінансової звітності.
|
|
Publisher |
НТУ «ХПІ»
|
|
Date |
2012-12-17T12:00:19Z
2012-12-17T12:00:19Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вісник національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» : зб. наук. пр. ; темат. вип. «Технічний прогрес і ефективність виробництва». – Х. : НТУ «ХПІ», 2008. – № 20 – 1. – С. 29–37.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/977 |
|
Language |
ua
|
|