Запис Детальніше

Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства на основі засад теорії ефективної конкуренції

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства на основі засад теорії ефективної конкуренції
 
Creator Михайлова, Наталія Вікторівна
 
Subject конкурентоспроможність
оцінка конкурентоспроможності
ефективна конкуренція
підприємства ресторанного господарства
 
Description Обгрунтовано процедуру оцінки конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства на підставі форм фінансової звітності.
 
Publisher НТУ «ХПІ»
 
Date 2012-12-17T12:00:19Z
2012-12-17T12:00:19Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Вісник національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» : зб. наук. пр. ; темат. вип. «Технічний прогрес і ефективність виробництва». – Х. : НТУ «ХПІ», 2008. – № 20 – 1. – С. 29–37.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/977
 
Language ua