Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства на основі засад теорії ефективної конкуренції
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства на основі засад теорії ефективної конкуренції
					 | 
		|
| Creator | 
															Михайлова, Наталія Вікторівна
					 | 
		|
| Subject | 
															конкурентоспроможність
					 оцінка конкурентоспроможності ефективна конкуренція підприємства ресторанного господарства  | 
		|
| Description | 
															Обгрунтовано процедуру оцінки конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства на підставі форм фінансової звітності.
					 | 
		|
| Publisher | 
															НТУ «ХПІ»
					 | 
		|
| Date | 
															2012-12-17T12:00:19Z
					 2012-12-17T12:00:19Z 2008  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Вісник національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» : зб. наук. пр. ; темат. вип. «Технічний прогрес і ефективність виробництва». – Х. : НТУ «ХПІ», 2008. – № 20 – 1. – С. 29–37.
					 http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/977  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|