Запис Детальніше

Економічні інструменти стимулювання інвестиційної діяльності регіону у сфері природокористування: проблеми та шляхи їх вирішення

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічні інструменти стимулювання інвестиційної діяльності регіону у сфері природокористування: проблеми та шляхи їх вирішення
 
Creator Кліменко, Ольга Вікторівна
Клименко, Ольга Викторовна
Klimenko, Olha Viktorivna
Марочко, Сергій Сергійович
Марочко, Сергей Сергеевич
Marochko, Serhii Serhiiovych
 
Subject інвестиційна діяльність
сфера природокористування
инвестиционная деятельность
сфера природопользования
investment activities
natural area
 
Description Питання сучасного розвитку України та її регіонів, в тому числі у сфері природокористування, нерозривно пов’язані з підвищенням рівня інвестиційної активності. У зв’язку з тим, запобігання негативних наслідків обходиться набагато дешевше, ніж їхня компенсація, інвестиційна діяльність, завдяки своїй економічній ефективності є одним із ключових напрямів природоохоронної діяльності.
Регулювання природоохоронної діяльності в Україні спрямоване на стимулюванні природокористувачів до раціонального та ощадливого використання природних ресурсів, збереження й відтворення довкілля, що потребує належного та обґрунтованого фінансування природоохоронних заходів і робіт.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7052
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-04-20T06:16:30Z
2011-04-20T06:16:30Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кліменко, О.В. Економічні інструменти стимулювання інвестиційної діяльності регіону у сфері природокористування: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / О.В. Кліменко, С.С. Марочко // Міжнародна стратегія економічного розвитку регіону : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Суми, 6-7 травня 2010 року) / Редкол.: О.В. Прокопенко та ін. — Суми : СумДУ, 2010. — С. 130-133.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7052
 
Language uk