Запис Детальніше

Актуальність виробництва пастеризованого молока збагаченого β-каротином

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Актуальність виробництва пастеризованого молока збагаченого β-каротином
 
Creator Суровицька, А.О.
Кіндя, В.І.
 
Subject молочна промисловість
молочная промышленность
dairy industry
β-каротин
β-carotene
 
Description Розробка технології щодо виробництва пастеризованого молока
збагаченого β-каротином, є на сьогоднішній день актуальною, тому
що введення в молоко провітаміну А (β-каротину) надає продукту
особливі властивості. Збагачене молоко β-каротином може
здійснювати профілактичну дію та запобігати онкологічним
захворюванням, покращувати обмін речовин, сприяти підвищенню
імунітету. При вживанні збагаченого молока людиною, β-каротин
захищає організм від перекисного окислювання та поповнює запас
вітаміну А.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13934
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-07-08T10:01:13Z
2011-07-08T10:01:13Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Суровицька, А.О. Актуальність виробництва пастеризованого молока збагаченого β-каротином [Текст] / А.О. Суровицька, В.І. Кіндя // Перший крок у науку : матеріали студентської конференції фак-ту електроніки ті інформаційних технологій, м. Суми, 22 травня 2011 р. / відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2011. — С. 53-54.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13934
 
Language uk