Запис Детальніше

Стратегія розвитку інвестиційного ринку: теоретичні засади та вітчизняні реалії

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стратегія розвитку інвестиційного ринку: теоретичні засади та вітчизняні реалії
 
Creator Кобушко, Ігор Миколайович
Кобушко, Игорь Николаевич
Kobushko, Ihor Mykolaiovych
 
Subject інвестиції
инвестиции
 
Description У монографії викладено теоретичні підходи до розвитку вітчизняного інвести-ційного ринку, представлено динаміку та структуру інвестиційного процесу в країні, проаналізовано основні тенденції та виявлено певні проблеми його розвитку.
Досліджено та обґрунтовано структуру фінансового інструментарію участі бан-ків на інвестиційному ринку. Проведено дослідження основних чинників впливу на попит та пропозицію на вітчизняному інвестиційному ринку і побудовано авторську модель на основі використання економетричного інструментарію. Проведений моніто-ринг тенденції руху іноземних інвестицій та розраховані їх граничні значення. Розроб-лено теоретичні положення загальної методики визначення рівня відкритості інвести-ційного ринку та запропоновано науково-методичний підхід до моделювання рівноваги на інвестиційному ринку. Запропоновано модель кількісної оцінки рівня конкуренції на інвестиційному ринку України. Надано рекомендації щодо державного регулювання інвестиційного ринку. Запропоновані напрями оптимізації вітчизняного інвестиційного ринку для поступового переходу до моделі розвинених країн світу.
Видання рекомендоване для викладачів, аспірантів та студентів економічних спеціальностей
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29570
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2012-12-18T12:33:15Z
2012-12-18T12:33:15Z
2012
 
Type Monograph
 
Identifier Кобушко, І.М. Стратегія розвитку інвестиційного ринку: теоретичні засади та вітчизняні реалії [Текст]: монографія / І.М. Кобушко. - Суми: СумДУ, 2012. - 517 с.
978-966-657-408-7
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29570
 
Language uk