Запис Детальніше

Пшеничні зародки. Електромагнітна стабілізація якості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пшеничні зародки. Електромагнітна стабілізація якості
Пшеничные зародыши. Электромагнитная стабилизация качества
Wheat germ. Electromagnetic stabilization of the quality
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Яненко, О. Ф.
Яненко, А. Ф.
Yanenko, O.
 
Subject пшеничні зародки
термін зберігання
електромагнітне опромінення
пшеничные зародыши
срок хранения
электромагнитное облучение
wheat germ
shelf life
electromagnetic radiation
 
Description Розглянуто спосіб оброблення пшеничних зародків електромагнітним опроміненням з метою продовження терміну зберігання. Наведено пристрій та схему обробки пшеничних зародків. Рассмотрен способ обработки пшеничных зародышей электромагнитными волнами с целью продления срока хранения. Приведено устройство и схема обработки пшеничных зародышей. A method of processing of wheat germ with electromagnetic waves in order to extend shelf life has been found. The device and the diagram of the processing of wheat germ have been shown.
 
Date 2012-12-18T08:23:14Z
2012-12-18T08:23:14Z
2001
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Пшеничні зародки. Електромагнітна стабілізація якості / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, О. Ф. Яненко // Зерно і хліб. – 2001. – № 1. - С. 34-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4525
 
Language uk_UK