Запис Детальніше

Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошна
Исследование влияния добавки «Мипро-Вит» на свойства пшеничной муки
Research of influence additive "Mipro-Vit" on the properties of wheat flour
 
Creator Сибірцева, І. О.
Сибирцева, И. А.
Sibirtseva, I.
Бондар, І. П.
Бондарь, И. П.
Bondar, I.
Перегуда, М. А.
Перегуда, Н. А.
Pereguda, M.
 
Subject хімічний склад
химический состав
chemical composition
протеїн
Fusarium culmorum
тісто
хліб
протеин
тесто
хлеб
protein
dough
bread
 
Description В статті наведено інформацію про вплив 1…5 % сухої біомаси Fusarium culmorum на властивості пшеничного борошна і хліба. В статье приведена информация о влиянии 1…5 % сухой биомассы Fusarium culmorum на свойства пшеничной муки и хлеба. The article provides information the influence 1 ... 5% of the dry biomass Fusarium culmorum on the properties of wheat flour and bread.
 
Date 2012-12-18T08:29:21Z
2012-12-18T08:29:21Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Сибірцева, І. О. Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошна / І. О. Сибірцева, І. П. Бондар, М. А. Перегуда // Зерно і хліб. - 2005. - № 2. - С. 28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4530
 
Language other