Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошна
Исследование влияния добавки «Мипро-Вит» на свойства пшеничной муки Research of influence additive "Mipro-Vit" on the properties of wheat flour |
|
Creator |
Сибірцева, І. О.
Сибирцева, И. А. Sibirtseva, I. Бондар, І. П. Бондарь, И. П. Bondar, I. Перегуда, М. А. Перегуда, Н. А. Pereguda, M. |
|
Subject |
хімічний склад
химический состав chemical composition протеїн Fusarium culmorum тісто хліб протеин тесто хлеб protein dough bread |
|
Description |
В статті наведено інформацію про вплив 1…5 % сухої біомаси Fusarium culmorum на властивості пшеничного борошна і хліба. В статье приведена информация о влиянии 1…5 % сухой биомассы Fusarium culmorum на свойства пшеничной муки и хлеба. The article provides information the influence 1 ... 5% of the dry biomass Fusarium culmorum on the properties of wheat flour and bread.
|
|
Date |
2012-12-18T08:29:21Z
2012-12-18T08:29:21Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сибірцева, І. О. Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошна / І. О. Сибірцева, І. П. Бондар, М. А. Перегуда // Зерно і хліб. - 2005. - № 2. - С. 28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4530 |
|
Language |
other
|
|