Запис Детальніше

Комп'ютерно-інтегроване керування хлібопекарським виробництвом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комп'ютерно-інтегроване керування хлібопекарським виробництвом
Компьютерно-интегрированное управление хлебопекарным производством
Computer-integrated control bread making
 
Creator Шаруда, С. С.
Шаруда, С. С.
Sharuda, S.
Кишенько, В. Д.
Кишенько, В. Д.
Kyshenko, V.
Швед, С. М.
Швед, С. Н.
Shved, S.
 
Subject інтелектуальний механізм
интеллектуальный механизм
intelligent mechanism
хліб
виробництво
система керування
сценарний підхід
хлеб
производство
система управления
сценарный подход
bread
production
management system
scenario approach
 
Description Хлібопекарська промисловість, як одна із провідних галузей харчових виробництв, пов'язана із задоволенням попиту населення на хлібобулочні вироби, вирішує комплекс задач у застосуванні передових технологій та сучасного обладнання. Основна увага приділяється поліпшенню якості продукції, раціональному використанню ресурсів і сировини,підвищенню продуктивності технологічних ліній. Розв'язання таких задач неможливе без автоматизації виробництва на основі сучасних інформаційних технологій, передових досягнень в теорії та практиці автоматичного керування. Хлебопекарная промышленность, как одна из ведущих отраслей пищевых производств, связанная с удовлетворением спроса населения на хлебобулочные изделия, решает комплекс задач в применении передовых технологий и современного оборудования. Основное внимание уделяется улучшению качества продукции, рациональному использованию ресурсов и сырья, повышению производительности технологических линий. Решение таких задач невозможно без автоматизации производства на основе современных информационных технологий, передовых достижений в теории и практике автоматического управления. Baking industry as one of the leading sectors of the food industry associated with pleasure demand for bakery products, solve complex problems in the application of advanced technology and modern equipment. The focus is on improving product quality, rational use of resources and raw materials, increase the productivity of production lines. Solving such problems is impossible without automation based on modern information technology, advanced achievements in the theory and practice of automatic control.
 
Date 2012-12-18T08:32:15Z
2012-12-18T08:32:15Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Шаруда, С. С. Комп'ютерно-інтегроване керування хлібопекарським виробництвом / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько, С. М. Швед // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012.- № 5 (90). – С. 46-48.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4536
 
Language uk_UK