Автоматизована система управління процесом приготування хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Автоматизована система управління процесом приготування хліба
Автоматизированная система управления процессом приготовления хлеба Automated system for cooking bread |
|
Creator |
Швед, С. М.
Швед, С. Н. Shved, S. Ельперін, І. В. Эльперин, И. В. Elperin, I. |
|
Subject |
хліб
виробництво управління автоматизація оперативна корекція прогнозування хлеб производство управление автоматизация оперативная коррекция прогнозирование bread production management automation operational correction forecasting |
|
Description |
Технологічний процес приготування хліба можна представити як складну динамічну систему в якій кінцевий результат залежить від результатів кожної стадії виробництва, а результат кожної наступної стадії залежить від показників, які отримані на попередній стадії. Цей процес має всі ознаки слабко формалізованого, а саме: унікальність процесу; якісна природа параметрів предметної області; неоднорідність (різнотипність) шкал вимірювання параметрів; нелінійний характер взаємозв’язку характеристик; різноманітність можливих форм взаємодії підпроцесів між собою. Технологический процесс приготовления хлеба можно представить как сложную динамическую систему в которой конечный результат зависит от результатов каждой стадии производства, а результат каждой последующей стадии зависит от показателей, полученных на предыдущей стадии. Этот процесс имеет все признаки слабо формализованного, а именно: уникальность процесса; качественная природа параметров предметной области; неоднородность (разнотипность) шкал измерения параметров; нелинейный характер взаимосвязи характеристик; разнообразие возможных форм взаимодействия подпроцессов между собой. The process of making bread can be represented as a complex dynamic system in which the outcome depends on the outcome of each stage of production, and the result of each subsequent stage depends on the parameters obtained in the previous stage. This process has all the signs of weakly formalized, namely the uniqueness of the process, qualitative nature of the domain parameters; heterogeneous (diverse nature) scales of measurement parameters, nonlinear relationship characteristics, the variety of forms of interaction subprocesses together.
|
|
Date |
2012-12-18T08:33:55Z
2012-12-18T08:33:55Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Швед, С. М. Автоматизована система управління процесом приготування хліба / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Перспективні дослідження науки і техніки. - 2012.
978-966-8736-05-6 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4539 |
|
Language |
uk_UK
|
|