Запис Детальніше

Автоматизована система управління процесом приготування хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Автоматизована система управління процесом приготування хліба
Автоматизированная система управления процессом приготовления хлеба
Automated system for cooking bread
 
Creator Швед, С. М.
Швед, С. Н.
Shved, S.
Ельперін, І. В.
Эльперин, И. В.
Elperin, I.
 
Subject хліб
виробництво
управління
автоматизація
оперативна корекція
прогнозування
хлеб
производство
управление
автоматизация
оперативная коррекция
прогнозирование
bread
production
management
automation
operational correction
forecasting
 
Description Технологічний процес приготування хліба можна представити як складну динамічну систему в якій кінцевий результат залежить від результатів кожної стадії виробництва, а результат кожної наступної стадії залежить від показників, які отримані на попередній стадії. Цей процес має всі ознаки слабко формалізованого, а саме: унікальність процесу; якісна природа параметрів предметної області; неоднорідність (різнотипність) шкал вимірювання параметрів; нелінійний характер взаємозв’язку характеристик; різноманітність можливих форм взаємодії підпроцесів між собою. Технологический процесс приготовления хлеба можно представить как сложную динамическую систему в которой конечный результат зависит от результатов каждой стадии производства, а результат каждой последующей стадии зависит от показателей, полученных на предыдущей стадии. Этот процесс имеет все признаки слабо формализованного, а именно: уникальность процесса; качественная природа параметров предметной области; неоднородность (разнотипность) шкал измерения параметров; нелинейный характер взаимосвязи характеристик; разнообразие возможных форм взаимодействия подпроцессов между собой. The process of making bread can be represented as a complex dynamic system in which the outcome depends on the outcome of each stage of production, and the result of each subsequent stage depends on the parameters obtained in the previous stage. This process has all the signs of weakly formalized, namely the uniqueness of the process, qualitative nature of the domain parameters; heterogeneous (diverse nature) scales of measurement parameters, nonlinear relationship characteristics, the variety of forms of interaction subprocesses together.
 
Date 2012-12-18T08:33:55Z
2012-12-18T08:33:55Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Швед, С. М. Автоматизована система управління процесом приготування хліба / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Перспективні дослідження науки і техніки. - 2012.
978-966-8736-05-6
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4539
 
Language uk_UK