Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів
Метод спинового зонда и некоторые проблемы технологии пищевых продуктов The Spin-zond method and some problems of food technology |
|
Creator |
Гулий, І. С.
Українець, А. І. Дегтярьов, Л. С. Полумбрик, М. О. Гулый, И. С. Украинец, А. И. Дегтярев, Л. С. Полумбрик, М. О. Gulyy, I. Ukrainets, A. Degtyarev, L. Polumbryk, M. |
|
Subject |
мікроструктура
микроструктура microstructure метод спінового зонда електронний парамагнітний резонанс(ЕПР) стабільні радикали обертальна рухливість фазові переходи полімери метод спинового зонда электронный парамагнитный резонанс(ЭПР) стабильные радикалы вращательная активность фазовые переходы полимеры spin probe method electron paramagnetic resonance(EPR) stable radicals rotational mobility phase transitions polymers |
|
Description |
У статті проаналізовано наукову і технічну інформацію про метод спінового зонда і перспективи застосування його в технології харчових продуктів. В статье проанализирована научная и техническая информация о методе спинового зонда и перспективах его использования в технологии пищевых продуктов. The article represents the analysis of scientific and technical information about perspectives of spin probe method and ESR spectroscopy and its use in food technologies
|
|
Date |
2012-12-18T08:19:27Z
2012-12-18T08:19:27Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів / І. С. Гулий, А. І. Українець, Л. С. Дегтярьов, М. О. Полумбрик // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій, 2000. - № 8. - С. 34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4524 |
|
Language |
other
|
|