Запис Детальніше

Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів
Метод спинового зонда и некоторые проблемы технологии пищевых продуктов
The Spin-zond method and some problems of food technology
 
Creator Гулий, І. С.
Українець, А. І.
Дегтярьов, Л. С.
Полумбрик, М. О.
Гулый, И. С.
Украинец, А. И.
Дегтярев, Л. С.
Полумбрик, М. О.
Gulyy, I.
Ukrainets, A.
Degtyarev, L.
Polumbryk, M.
 
Subject мікроструктура
микроструктура
microstructure
метод спінового зонда
електронний парамагнітний резонанс(ЕПР)
стабільні радикали
обертальна рухливість
фазові переходи
полімери
метод спинового зонда
электронный парамагнитный резонанс(ЭПР)
стабильные радикалы
вращательная активность
фазовые переходы
полимеры
spin probe method
electron paramagnetic resonance(EPR)
stable radicals
rotational mobility
phase transitions
polymers
 
Description У статті проаналізовано наукову і технічну інформацію про метод спінового зонда і перспективи застосування його в технології харчових продуктів. В статье проанализирована научная и техническая информация о методе спинового зонда и перспективах его использования в технологии пищевых продуктов. The article represents the analysis of scientific and technical information about perspectives of spin probe method and ESR spectroscopy and its use in food technologies
 
Date 2012-12-18T08:19:27Z
2012-12-18T08:19:27Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів / І. С. Гулий, А. І. Українець, Л. С. Дегтярьов, М. О. Полумбрик // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій, 2000. - № 8. - С. 34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4524
 
Language other