Запис Детальніше

Як відбувається ретроградація крохмалю в пряниках залежно від умов їх зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Як відбувається ретроградація крохмалю в пряниках залежно від умов їх зберігання
Как происходит ретроградация крахмала в пряниках в зависимости от условий их хранения
Starch retrogradation in gingerbread
 
Creator Українець, А. І.
Дорохович, А. М.
Полумбрик, М. О.
Піддубний, В. А.
Украинец, А. И.
Дорохович, А. М.
Полумбрик, М. О.
Поддубный, В. А.
Ukrainets, A.
Dorohovich, A.
Polumbryk, M.
Piddubny, V.
 
Subject Пряничні вироби, деградація крохмалю,умови зберігання, фруктоза, ретроградація крохмалю, метод рентгенофазового аналізу, дифрактограма, полімерна плівка, дифракційні максимуми.
Пряничные изделия, деградация крахмала, условия хранения, фруктоза, ретроградация крахмала, метод рентгенофазового анализа, дифрактограмма, полимерная плёнка, дифракционные максимумы.
Gingerbreads, starch degradation, storage conditions, fructose, starch retrogradation, X-ray diffraction, alternative sweeteners, polymer film, diffraction peaks.
 
Description У статті проаналізовано інформацію про пряничні вироби, досліджені процеси, що відбуваються під час черствіння пряників, а також наведені приклади використання цукрозамінників та упаковки для уповільнення процесів черствіння. В статье проанализирована информация о пряничных изделиях, исследованы процессы, которые происходят во время черствения пряников, а также приведены примеры использования сахарозаменителей и упаковки для замедления процессов черствения. The processes, which affect on gingerbread staling depending on storage conditions has been analyzed. The most attention was attended to nature of alternative sweeteners and packaging materials, that could delay starch retrogradation which lead to prolongation of gingerbread shelf life.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-12-18T08:35:26Z
2012-12-18T08:35:26Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4543
 
Language other
 
Relation №07-8(32-33);С. 10-11