Запис Детальніше

Фізико-хімічні властивості пектину вилученого з топінамбуру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізико-хімічні властивості пектину вилученого з топінамбуру
Физико-химические свойства пектина выделенного из топинамбура
Physico-chemical properties of pectin extracted from topinambur
 
Creator Шульга, С. І.
Шульга, С. И.
Shulga, S.
Зінченко, Н. Ю.
Зинченко, Н. Ю.
Zinchenko, N. Yu.
Баєвська, В. І.
Баевская, В. И.
Bayevska, V.
Іщенко, В. М.
Ищенко, В. Н.
Ishchenko, V.
 
Subject пектин, зольність пектину, метоксильовані карбоксильні групи, .гідратована форма пектину.
пектин, зольность пектина, метоксилированных карбоксильные группы, гидратированная форма пектина, потенциометрический, вискозометрический, трилонометрический методы.
pectin, pectin ash, methoxy carboxy groups, hydratation form of pectin, potentsyometryc, vyskozometryc, trylonometryc methods .
 
Description Наведені дані визначення вмісту золи, нерозчинних речовин, меток сильної складової рН 1% розчину, молекулярної маси, комплексоутворюючої здібності пектину, вилученого з топінамбуру. В статье приведены данные определения содержания золы, нерастворимых веществ, метоксильной составляющей, рН 1% раствора, молекулярной массы, комплексообразующей способности пектина, выделеного из топинамбура.Article consist data content definitions ash, insoluble substances, methoxy components pH 1% of solution, molecular mass, complexing abilitie, pectin of topinambour.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-18T08:39:02Z
2012-12-18T08:39:02Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4544
 
Language other