Запис Детальніше

Поліцукридні добавки та цукрозамінники уповільнюють черствіння пряників

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поліцукридні добавки та цукрозамінники уповільнюють черствіння пряників
Полисахаридные добавки и сахарозаменители замедляют черствение пряников
Polysaccharide additives and alternative sweeteners delayed the staling processes in gingerbreads
 
Creator Українець, А. І.
Дорохович, А. М.
Фоменко, В. В.
Полумбрик, М. О.
Украинец, А. И.
Дорохович, А. Н.
Фоменко, В. В.
Полумбрик, М. О.
Ukrainets, A.
Dorohovich, A.
Fomenko, V.
Polumbryk, M.
 
Subject пряничні вироби
черствіння пряників
ретроградація крохмалю
кристалічні області
аморфні речовини
рентгенограма
деградація крохмалю
пряничные изделия
черствение пряников
ретроградация крахмала
кристаллические области
аморфные вещества
рентгенограмма
деградация крахмала
gingerbreads
gingerbreads staling
starch retrogradation
crystalline materials
amorphous materials
X-ray diffraction
starch degradation
 
Description У статті проаналізовано інформацію про пряничні вироби, способи дослідження та процеси, що відбуваються під час черствіння пряників, а також перспективи використання поліцукридних добавок і цукрозамінників для уповільнення процесів черствіння. В статье проанализирована информация о пряничных изделиях, способы исследования и процессы, которые происходят во время черствения пряников, а также перспективы использования полисахаридных добавок и сахарозаменителей для замедления процессов черствения. An influence of nature of polysaccharide additives and alternative sweeteners on gingerbread staling has been considered. It was found that fructose most effectively delay starch retrogradation in contrast to lactose, that favoured gingerbread staling process.
 
Date 2012-12-18T08:46:09Z
2012-12-18T08:46:09Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Українець, А. І. Поліцукридні добавки та цукрозамінники уповільнюють черствіння пряників / А. І. Українець, А. М. Дорохович, В. В. Фоменко, М. О. Полумбрик // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 2(27). - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4547
 
Language other