Поліцукридні добавки та цукрозамінники уповільнюють черствіння пряників
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поліцукридні добавки та цукрозамінники уповільнюють черствіння пряників
Полисахаридные добавки и сахарозаменители замедляют черствение пряников Polysaccharide additives and alternative sweeteners delayed the staling processes in gingerbreads |
|
Creator |
Українець, А. І.
Дорохович, А. М. Фоменко, В. В. Полумбрик, М. О. Украинец, А. И. Дорохович, А. Н. Фоменко, В. В. Полумбрик, М. О. Ukrainets, A. Dorohovich, A. Fomenko, V. Polumbryk, M. |
|
Subject |
пряничні вироби
черствіння пряників ретроградація крохмалю кристалічні області аморфні речовини рентгенограма деградація крохмалю пряничные изделия черствение пряников ретроградация крахмала кристаллические области аморфные вещества рентгенограмма деградация крахмала gingerbreads gingerbreads staling starch retrogradation crystalline materials amorphous materials X-ray diffraction starch degradation |
|
Description |
У статті проаналізовано інформацію про пряничні вироби, способи дослідження та процеси, що відбуваються під час черствіння пряників, а також перспективи використання поліцукридних добавок і цукрозамінників для уповільнення процесів черствіння. В статье проанализирована информация о пряничных изделиях, способы исследования и процессы, которые происходят во время черствения пряников, а также перспективы использования полисахаридных добавок и сахарозаменителей для замедления процессов черствения. An influence of nature of polysaccharide additives and alternative sweeteners on gingerbread staling has been considered. It was found that fructose most effectively delay starch retrogradation in contrast to lactose, that favoured gingerbread staling process.
|
|
Date |
2012-12-18T08:46:09Z
2012-12-18T08:46:09Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Українець, А. І. Поліцукридні добавки та цукрозамінники уповільнюють черствіння пряників / А. І. Українець, А. М. Дорохович, В. В. Фоменко, М. О. Полумбрик // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 2(27). - С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4547 |
|
Language |
other
|
|