Запис Детальніше

Получение пюре из инулиносодержащего сырья

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Получение пюре из инулиносодержащего сырья
Добування пюре з инуліновмісної сировини
Getting mashed inulin-containing materials
 
Creator Зінченко, Н. Ю.
Зинченко, Н. Ю.
Zinchenko, N. Yu.
 
Subject пюре
пюре
puree
інулін
топінамбур
електродіаліз
гідроліз
инулин
топинамбур
электродиализ
гидролиз
inulin
topinambur
electrical dializ
hydroliz
 
Description Використання пюре з топінамбура дозволяє розширити асортимент дієтичних продуктів спрямованої дії. Враховуючи особливість хімічного складу топінамбура та вимоги до кінцевого продукту – пюре, гідроліз фруктанів проводили в електродіалізаторі.Использование пюре из топинамбура позволяет расширить ассортимент диетических продуктов направленного действия. Учитывая особенность химического состава топинамбура и требования к конечному продукту- пюре, гидролиз фруктанов проводили в электродиализаторе.Puree of topinambur give a possibility widen assortment dietetic product. Peculiarity of chemical composit of topinambur, demand of puree - hydroliz fruitans conduct in electrical dializator.
 
Date 2012-12-18T08:42:30Z
2012-12-18T08:42:30Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Зинченко, Н. Ю. Получение пюре из инулиносодержащего сырья / Н. Ю. Зинченко // Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Х науч.-практ.конф. и междунар. уч., 27-28 ноября 2012г. - М. : 2012. - С. 139-140
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4545
 
Language other