Получение пюре из инулиносодержащего сырья
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Получение пюре из инулиносодержащего сырья
Добування пюре з инуліновмісної сировини Getting mashed inulin-containing materials |
|
Creator |
Зінченко, Н. Ю.
Зинченко, Н. Ю. Zinchenko, N. Yu. |
|
Subject |
пюре
пюре puree інулін топінамбур електродіаліз гідроліз инулин топинамбур электродиализ гидролиз inulin topinambur electrical dializ hydroliz |
|
Description |
Використання пюре з топінамбура дозволяє розширити асортимент дієтичних продуктів спрямованої дії. Враховуючи особливість хімічного складу топінамбура та вимоги до кінцевого продукту – пюре, гідроліз фруктанів проводили в електродіалізаторі.Использование пюре из топинамбура позволяет расширить ассортимент диетических продуктов направленного действия. Учитывая особенность химического состава топинамбура и требования к конечному продукту- пюре, гидролиз фруктанов проводили в электродиализаторе.Puree of topinambur give a possibility widen assortment dietetic product. Peculiarity of chemical composit of topinambur, demand of puree - hydroliz fruitans conduct in electrical dializator.
|
|
Date |
2012-12-18T08:42:30Z
2012-12-18T08:42:30Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Зинченко, Н. Ю. Получение пюре из инулиносодержащего сырья / Н. Ю. Зинченко // Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Х науч.-практ.конф. и междунар. уч., 27-28 ноября 2012г. - М. : 2012. - С. 139-140
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4545 |
|
Language |
other
|
|