Запис Детальніше

Склад та ефективність дії фосфатних сумішей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Склад та ефективність дії фосфатних сумішей
Состав и эффективность действия фосфатних смесей
The composition and effectiveness phosphate mixtures
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject твердість води
твердость воды
water hardness
фосфати
варені ковбаси
технологічний процес
фосфати
вареные колбасы
технологический процесс
phosphates
boiled sausage
 
Description Визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано методом рентгено-фазового аналізу. Експериментально встановлено, що при додаванні у м’ясні фарші твердої води ефективність впливу фосфатних сумішей знижується.
Определение качественного и колличественного состава зарубежных фосфатных препаратов произведено методом рентгено-фазного анализа. Экспериментально определено, что при использование при составлении мясных фаршей твердой воды эффект влияния фосфатных смесей снижается.
To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis. Experimentally that when you add in minced meat hard water efficiency effect of phosphate compounds decreases.
 
Date 2012-12-18T08:51:06Z
2012-12-18T08:51:06Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Гончаров, Г. І. Склад та ефективність дії фосфатних сумішей / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Мясное дело. — 2009. — № 3. — С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4549
 
Language other