Склад та ефективність дії фосфатних сумішей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Склад та ефективність дії фосфатних сумішей
Состав и эффективность действия фосфатних смесей The composition and effectiveness phosphate mixtures |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. |
|
Subject |
твердість води
твердость воды water hardness фосфати варені ковбаси технологічний процес фосфати вареные колбасы технологический процесс phosphates boiled sausage |
|
Description |
Визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано методом рентгено-фазового аналізу. Експериментально встановлено, що при додаванні у м’ясні фарші твердої води ефективність впливу фосфатних сумішей знижується.
Определение качественного и колличественного состава зарубежных фосфатных препаратов произведено методом рентгено-фазного анализа. Экспериментально определено, что при использование при составлении мясных фаршей твердой воды эффект влияния фосфатных смесей снижается. To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis. Experimentally that when you add in minced meat hard water efficiency effect of phosphate compounds decreases. |
|
Date |
2012-12-18T08:51:06Z
2012-12-18T08:51:06Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гончаров, Г. І.
Склад та ефективність дії фосфатних сумішей / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Мясное дело. — 2009. — № 3. — С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4549 |
|
Language |
other
|
|