Запис Детальніше

Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві
Новое в технологии использования фосфатов у колбасном производстве
New technology using phosphate in sausage production
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject якість
фосфати
сировина з ознаками PSE i DFD
варені ковбаси
качество
фосфаты
сырье с отклонениями PSE и DFD
вареные колбасы
quality
phosphates
raw with signs PSE i DFD
boiled sausages
 
Description Вивчено характеристики модельних м’ясних фаршів з використанням закордонних фосфатних препаратів. Ефективність дії оцінювали за їх впливом на функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів. Для визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано рентгено-фазовий аналіз.
Изучено характеристики модельних мясных фаршей с использованием зарубежных фосфатных препаратов. Эффективность действия оценили за их воздействием на функционально-технологические свойства мясных фаршей. Для определения качественного и колличественного состава зарубежных фосфатных препаратов произведено рентгено-фазный анализ.
We know characteristics of minced meat with foreign phosphate preparations. Effectiveness was assessed by their influence on functional and technological properties of minced meat. To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis.
 
Date 2012-12-18T08:59:44Z
2012-12-18T08:59:44Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Страшинський, І. М. Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Мясное дело. - 2006. - № 4. - С. 47-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4553
 
Language other