Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві
Новое в технологии использования фосфатов у колбасном производстве New technology using phosphate in sausage production |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. |
|
Subject |
якість
фосфати сировина з ознаками PSE i DFD варені ковбаси качество фосфаты сырье с отклонениями PSE и DFD вареные колбасы quality phosphates raw with signs PSE i DFD boiled sausages |
|
Description |
Вивчено характеристики модельних м’ясних фаршів з використанням закордонних фосфатних препаратів. Ефективність дії оцінювали за їх впливом на функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів. Для визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано рентгено-фазовий аналіз.
Изучено характеристики модельних мясных фаршей с использованием зарубежных фосфатных препаратов. Эффективность действия оценили за их воздействием на функционально-технологические свойства мясных фаршей. Для определения качественного и колличественного состава зарубежных фосфатных препаратов произведено рентгено-фазный анализ. We know characteristics of minced meat with foreign phosphate preparations. Effectiveness was assessed by their influence on functional and technological properties of minced meat. To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis. |
|
Date |
2012-12-18T08:59:44Z
2012-12-18T08:59:44Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Страшинський, І. М. Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Мясное дело. - 2006. - № 4. - С. 47-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4553 |
|
Language |
other
|
|