Розробка фосфатних сумішей для ковбасного виробництва і підвищення ефективності їх використання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка фосфатних сумішей для ковбасного виробництва і підвищення ефективності їх використання
Разработка фосфатных смесей для колбасного производства и повышения эффективности их использования Development of phosphate mixes for sausage production and improve the efficiency of their use |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. |
|
Subject |
Технологія, м'ясні фарші, варені ковбаси, фосфатні суміші.
Технология, мясные фарши, вареные колбасы, фосфатные смеси. Technology, minced meat, cooked sausage, phosphate mixture. |
|
Description |
Порівняння результатів досліджень впливу розроблених фосфатних сумішей і кращих закордонних аналогів на формування якості м'ясопродуктів не виявили переваги фосфатів, імпортованих в Україну.На основі проведених досліджень, дегустаційних оцінок і виготовлення дослідно-промислових партій узгоджено і затверджено нормативну документацію на „Добавки харчові суміші фосфатні та композиції харчові для м'ясопереробної промисловості”.
Сравнение результатов исследований влияния разработанных фосфатных смесей и лучших зарубежных аналогов на формирование качества мясопродуктов не обнаружили преимущества фосфатов, импортируемых в Украину. На основе проведенных исследований, дегустационных оценок и изготовлений опытно-промышленных партий согласовано и утверждено нормативную документацию на "Добавки пищевые смеси фосфатные и композиции пищевые для мясоперерабатывающей промышленности". In the study of the impact of the developed phosphate compounds and the best foreign analogues on the formation of quality meat products were not detected advantages phosphates, which imported to Ukraine. Based on the investigations, tasting evaluations and pre-production party approved regulatory documentation to "Food additives and phosphate mixture composition food for the meat industry." |
|
Publisher |
Материалы Международной научно-практической конференции «Мясная и молочная индустрия-2006. Опыт. Проблемы. Перспективы развития»
|
|
Date |
2012-12-18T09:10:14Z
2012-12-18T09:10:14Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4555
|
|
Language |
other
|
|