Запис Детальніше

Розробка фосфатних сумішей для ковбасного виробництва і підвищення ефективності їх використання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка фосфатних сумішей для ковбасного виробництва і підвищення ефективності їх використання
Разработка фосфатных смесей для колбасного производства и повышения эффективности их использования
Development of phosphate mixes for sausage production and improve the efficiency of their use
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject Технологія, м'ясні фарші, варені ковбаси, фосфатні суміші.
Технология, мясные фарши, вареные колбасы, фосфатные смеси.
Technology, minced meat, cooked sausage, phosphate mixture.
 
Description Порівняння результатів досліджень впливу розроблених фосфатних сумішей і кращих закордонних аналогів на формування якості м'ясопродуктів не виявили переваги фосфатів, імпортованих в Україну.На основі проведених досліджень, дегустаційних оцінок і виготовлення дослідно-промислових партій узгоджено і затверджено нормативну документацію на „Добавки харчові суміші фосфатні та композиції харчові для м'ясопереробної промисловості”.
Сравнение результатов исследований влияния разработанных фосфатных смесей и лучших зарубежных аналогов на формирование качества мясопродуктов не обнаружили преимущества фосфатов, импортируемых в Украину. На основе проведенных исследований, дегустационных оценок и изготовлений опытно-промышленных партий согласовано и утверждено нормативную документацию на "Добавки пищевые смеси фосфатные и композиции пищевые для мясоперерабатывающей промышленности".
In the study of the impact of the developed phosphate compounds and the best foreign analogues on the formation of quality meat products were not detected advantages phosphates, which imported to Ukraine. Based on the investigations, tasting evaluations and pre-production party approved regulatory documentation to "Food additives and phosphate mixture composition food for the meat industry."
 
Publisher Материалы Международной научно-практической конференции «Мясная и молочная индустрия-2006. Опыт. Проблемы. Перспективы развития»
 
Date 2012-12-18T09:10:14Z
2012-12-18T09:10:14Z
2006
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4555
 
Language other