Запис Детальніше

Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві
Эффективность использования фосфатных смесей в колбасном производстве
Efficiency of phosphate compounds in sausage production
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject Технологія, м’ясні системи, фосфати, рентгенофазовий аналіз.
Технология, мясные системы, фосфаты, рентгенофазовий аналіз.
Technology, meat systems, phosphates, X-ray analysis.
 
Description Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Експериментально встановлено, що при внесенні у фарш твердої води знижується ефективність впливу фосфатної суміші на покращання технологічних показників.
Методом рентгенофазного анализа исследовано химический состав фосфатных смесей, импортированных в Украину. Экспериментальным путем определено снижение эффективности влияния фосфатной смеси на улучшение технологических показателей при использовании жесткой воды.
The method of X-ray diffraction analysis the chemical composition of phosphate compounds that come to Ukraine from abroad. Experimentally that when added to stuffing hard water reduces the effectiveness of the impact of phosphate mixture on improve technological parameters.
 
Publisher Харчова і переробна промисловість
 
Date 2012-12-18T09:20:51Z
2012-12-18T09:20:51Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4556
 
Language other
 
Relation №6;С. 20-22