Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві
Эффективность использования фосфатных смесей в колбасном производстве Efficiency of phosphate compounds in sausage production |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. |
|
Subject |
Технологія, м’ясні системи, фосфати, рентгенофазовий аналіз.
Технология, мясные системы, фосфаты, рентгенофазовий аналіз. Technology, meat systems, phosphates, X-ray analysis. |
|
Description |
Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Експериментально встановлено, що при внесенні у фарш твердої води знижується ефективність впливу фосфатної суміші на покращання технологічних показників.
Методом рентгенофазного анализа исследовано химический состав фосфатных смесей, импортированных в Украину. Экспериментальным путем определено снижение эффективности влияния фосфатной смеси на улучшение технологических показателей при использовании жесткой воды. The method of X-ray diffraction analysis the chemical composition of phosphate compounds that come to Ukraine from abroad. Experimentally that when added to stuffing hard water reduces the effectiveness of the impact of phosphate mixture on improve technological parameters. |
|
Publisher |
Харчова і переробна промисловість
|
|
Date |
2012-12-18T09:20:51Z
2012-12-18T09:20:51Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4556
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№6;С. 20-22
|
|