Запис Детальніше

Харчові фосфати в технології м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Харчові фосфати в технології м’ясопродуктів
Пищевые фосфаты в технологии мясопродуктов
Food phosphates in technology products with meat
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject Технологія, м’ясні системи, буферна ємність, фосфатні препарати.
Технология, мясные системы, буферная емкость, фосфатные препараты.
Technology, meat system, buffer capacity, phosphate preparations.
 
Description В результаті досліджень визначено буферні ємності фосфатних препаратів, що характеризують їхню здатність не тільки змінювати рівень рН в м’ясних системах, а й стабілізувати його в потрібному діапазоні. Це дає можливість класифікувати фосфатні препарати за технологічною дією і при виробництві м’ясопродуктів обґрунтовано підійти до вибору харчових фосфатів при вирішенні конкретних практичних завдань.
В результате исследований определены буферные емкости фосфатных препаратов, характеризующих их способность не только изменять уровень рН в мясных системах, но и стабилизировать его в нужном диапазоне. Это дает возможность классифицировать фосфатные препараты по технологической действием и при производстве мясопродуктов обоснованно подойти к выбору пищевых фосфатов при решении конкретных практических задач.
As a result of researches the buffer capacity of phosphate products, describing their ability to not only change the pH in meat systems, but also to stabilize it in the right range. This makes it possible to classify phosphate preparations in the technological effect and the production of meat grounded approach to the selection of food phosphates in solving specific practical problems.
 
Publisher Харчова і переробна промисловість
 
Date 2012-12-18T09:27:08Z
2012-12-18T09:27:08Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4557
 
Language other