Кваліметрична оцінка м’ясних напівфабрикатів з гречаним борошном
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кваліметрична оцінка м’ясних напівфабрикатів з гречаним борошном
Квалиметрическая оценка мясных полуфабрикатов с гречневой мукой Quality evaluation of meat preparations with buckwheat flour |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Бондарук, Н. Р. Бондарук, Н. Р. Bondaruk, N. |
|
Subject |
показники якості
показатели качества indexes of quality гречане борошно напівфабрикати біфштекси рецептура полуфабрикаты бифштексы buckwheat flour ready-to-cook foods beefsteaks compounding рецептура |
|
Description |
Розроблено рецептури біфштексів з гречаним борошном, встановлений оптимальний відсоток додавання борошна (6–10%). Проведено органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні, структурно-механічні дослідження розроблених продуктів. Кваліметрична оцінка біфштексів свідчить, що дослідні зразки за показниками якості не поступаються контрольному зразку, а перевищують його.
Розработано рецептуры бифштексов с гречневой мукой, определено оптимальное количество внесения муки (6–10%). Проведены органолептические, физико-химические, функционально-технологические, структурно-механические исследования разработанных продуктов. Квалиметрическая оценка бифштексов сведетельствует, о том, что разработанные образцы по показателям качества не уступают контрольному образцу, а превышают его. Three compounding of beefsteaks is developed with a buckwheat flour, the optimum percent of addition of flour is set (6-10 %). Organoleptichni is conducted, physical and chemical, functionally technological, structurally mechanical and microbiological researches of the developed beefsteaks. On the basis of the conducted researches, the estimations of economic efficiency of the use of buckwheat flour in the production of ready-to-cook foods are done to recommendation, in relation to the production of beefsteaks with a buckwheat flour. |
|
Date |
2012-12-18T09:38:27Z
2012-12-18T09:38:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Страшинський, І. М. Кваліметрична оцінка м’ясних напівфабрикатів з гречаним борошном / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Н. Р. Бондарук // Харчова промисловість. К.,2012. - № 12. - С. 208-213.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4558 |
|
Language |
other
|
|