Запис Детальніше

Кваліметрична оцінка м’ясних напівфабрикатів з гречаним борошном

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кваліметрична оцінка м’ясних напівфабрикатів з гречаним борошном
Квалиметрическая оценка мясных полуфабрикатов с гречневой мукой
Quality evaluation of meat preparations with buckwheat flour
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Бондарук, Н. Р.
Бондарук, Н. Р.
Bondaruk, N.
 
Subject показники якості
показатели качества
indexes of quality
гречане борошно
напівфабрикати
біфштекси
рецептура
полуфабрикаты
бифштексы
buckwheat flour
ready-to-cook foods
beefsteaks
compounding
рецептура
 
Description Розроблено рецептури біфштексів з гречаним борошном, встановлений оптимальний відсоток додавання борошна (6–10%). Проведено органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні, структурно-механічні дослідження розроблених продуктів. Кваліметрична оцінка біфштексів свідчить, що дослідні зразки за показниками якості не поступаються контрольному зразку, а перевищують його.
Розработано рецептуры бифштексов с гречневой мукой, определено оптимальное количество внесения муки (6–10%). Проведены органолептические, физико-химические, функционально-технологические, структурно-механические исследования разработанных продуктов. Квалиметрическая оценка бифштексов сведетельствует, о том, что разработанные образцы по показателям качества не уступают контрольному образцу, а превышают его.
Three compounding of beefsteaks is developed with a buckwheat flour, the optimum percent of addition of flour is set (6-10 %). Organoleptichni is conducted, physical and chemical, functionally technological, structurally mechanical and microbiological researches of the developed beefsteaks. On the basis of the conducted researches, the estimations of economic efficiency of the use of buckwheat flour in the production of ready-to-cook foods are done to recommendation, in relation to the production of beefsteaks with a buckwheat flour.
 
Date 2012-12-18T09:38:27Z
2012-12-18T09:38:27Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Страшинський, І. М. Кваліметрична оцінка м’ясних напівфабрикатів з гречаним борошном / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Н. Р. Бондарук // Харчова промисловість. К.,2012. - № 12. - С. 208-213.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4558
 
Language other