Запис Детальніше

Гідромеханічне очищення дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гідромеханічне очищення дифузійного соку
Гидромеханическая очистка диффузионного сока
Hydromechanical cleaning of diffusion juice
 
Creator Парахоня, А. М.
Парахоня, А. Н.
Parahonia, A.
Пушанко, М. М.
Пушанко, Н. Н.
Pushanko, M.
 
Subject пульпа
мезга
Pulp
пульпоуловлювач
дифузійний сік
мезголовушка
диффузионный сок
catcher of pulp
diffusion juice
 
Description Розглянуто особливості проведення гідромеханічного очищення дифузійного соку. Опрацьовані результати дослідів проведених на Гайсинському цукровому заводі у виробничий період 2011 року. Вони показали незадовільний характер очищення дифузійного соку що йде на подальше виробництво. Знайдено причини незадовільної роботи пульпоуловлювачів. Розроблена нова удосконалена конструкція пульпоуловлювача ротаційного типу. Рассмотрены особенности проведения гидромеханической очистки диффузионного сока. Обработаны результаты исследований выполненных на Гайсинском сахарном заводе в производственный период 2011 года. Они показали неудовлетворительный характер очистки диффузионного сока который идет на производство. Найдены причины неудовлетворительной работы мезголовушок. Разработана новая усовершенствованная конструкция мезголовушки ротационного типа. The features of the hydro-treatment of the diffusion juice. Processed the results of studies carried out on Haissinsky sugar plant in the production period of 2011. They showed unsatisfactory treatment of the diffusion juice which goes into production. We find the reasons for unsatisfactory work catcher of pulp. A new improved design catcher of pulp rotary type.
 
Publisher Ukrainian food journal
 
Date 2012-12-18T10:24:35Z
2012-12-18T10:24:35Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Парахоня, А.М. Гідромеханічне очищення дифузійного соку [Текст] / А. М. Парахоня, М.М. Пушанко // Ukrainian food journal. – 2012. – № 1. – С. 94-96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4567
 
Relation УДК 664.126.1