Запис Детальніше

Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі
Об оптимальных режимах замачивания и проращивания овса для хлебопекарской отрасли
About the optimum modes of soakage and germination of oat for khlebopekarskoy industry
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Потапенко, С.
Потапенко, С.
Potapenko, S.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
 
Subject Овес
солод
солодорощення
температура
вологість
цукри
амінний азот
колір
кислотність
Овес
солод
солодоращение
температура
влажность
аминный азот
цвет
кислотность
Oat
malt
malting
temperature
humidity
sugar
amine nitrogen
color
acidity
сахара
 
Description Розроблено доцільніші технологічні режими солодорощення вівса з урахуванням вологості, температури і терміну пророщування. Встановлено, що на втрати сухих речовин при пророщуванні вівса найбільше впливає температура.Разработаны более целесообразные технологические режимы солодоращения овса с учетом влажности, температуры и срока проращивания. Установлено, что на потери сухих веществ при проращивании овса больше всего влияет температура.The more expedient regimes for malt growing in oats, considering humidity, temperature, and growing terms, were developed. There was confirmed that temperature takes the most significant influence on losses of dry substances in oats sprouting.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-12-18T11:14:13Z
2012-12-18T11:14:13Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Українець А. Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі / Українець А., Ємельянова Н., Мукоїд Р., Чумакова О., Потапенко С. // Національний університет харчових технологій, щомісячний науково-практичний журнал, Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, №9(34), опубл.в 2007р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4574
 
Language other