Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі
Об оптимальных режимах замачивания и проращивания овса для хлебопекарской отрасли About the optimum modes of soakage and germination of oat for khlebopekarskoy industry |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Потапенко, С. Потапенко, С. Potapenko, S. Чумакова, О. В. Чумакова, Е. В. Chumakova, O. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. |
|
Subject |
Овес
солод солодорощення температура вологість цукри амінний азот колір кислотність Овес солод солодоращение температура влажность аминный азот цвет кислотность Oat malt malting temperature humidity sugar amine nitrogen color acidity сахара |
|
Description |
Розроблено доцільніші технологічні режими солодорощення вівса з урахуванням вологості, температури і терміну пророщування. Встановлено, що на втрати сухих речовин при пророщуванні вівса найбільше впливає температура.Разработаны более целесообразные технологические режимы солодоращения овса с учетом влажности, температуры и срока проращивания. Установлено, что на потери сухих веществ при проращивании овса больше всего влияет температура.The more expedient regimes for malt growing in oats, considering humidity, temperature, and growing terms, were developed. There was confirmed that temperature takes the most significant influence on losses of dry substances in oats sprouting.
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2012-12-18T11:14:13Z
2012-12-18T11:14:13Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Українець А. Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі / Українець А., Ємельянова Н., Мукоїд Р., Чумакова О., Потапенко С. // Національний університет харчових технологій, щомісячний науково-практичний журнал, Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, №9(34), опубл.в 2007р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4574 |
|
Language |
other
|
|