Запис Детальніше

Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про оптимальні режими замочування і пророщування вівса для хлібопекарської галузі
Об оптимальных режимах замачивания и проращивания овса для хлебопекарской отрасли
About the optimum modes of soakage and germination of oat for khlebopekarskoy industry
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Ємельянова, Н.
Емельянова, Н.
Yemelyanova, N.
Потапенко, С.
Потапенко, С.
Potapenko, S.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. М.
Mukoid, R.
 
Subject Овес, солод, солодорощення, температура, вологість, цукри, амінний азот, колір, кислотність.
Овес, солод, солодоращение, температура, влажность, сахара, аминный азот, цвет, кислотность.
Oat, malt, malting, temperature, humidity, sugar, amine nitrogen, color, acidity.
 
Description Розроблено доцільніші технологічні режими солодорощення вівса з урахуванням вологості, температури і терміну пророщування. Встановлено, що на втрати сухих речовин при пророщуванні вівса найбільше впливає температура.Разработаны более целесообразные технологические режимы солодоращения овса с учетом влажности, температуры и срока проращивания. Установлено, что на потери сухих веществ при проращивании овса больше всего влияет температура.The more expedient regimes for malt growing in oats, considering humidity, temperature, and growing terms, were developed. There was confirmed that temperature takes the most significant influence on losses of dry substances in oats sprouting.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-12-18T11:18:14Z
2012-12-18T11:18:14Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4575
 
Language other