Запис Детальніше

Використання бобів нуту у технології м’ясних паштетів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання бобів нуту у технології м’ясних паштетів
Использование бобов нута в технологии мясных паштетов
The use of chickpea beans in the technology
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Полешко, Ю. С.
Полешко, Ю. С.
Poleshko, Y.
 
Subject нут
боби
рецептура
паштет
показники якості
нут
бобы
рецептура
паштет
показатели качества
chickpea
bobs
compounding
pate
indexes of quality
 
Description Розроблено рецептури м’ясних паштетів з використанням бобів нуту, що містять 10, 15 та 20 відсотків нуту. Проведено аналіз властивостей паштетів з різною заміною м’ясної сировини, на основі якого обрано рецептуру з 15 % вмістом нуту, яка є оптимальною, забезпечує очікуваний технологічний ефект.
Разработано рецептуры мясних паштетов с использованием бобов нута, которые содержат 10, 15 и 20 процентов нута. Проведено анализ свойств паштетов с разной заменой мясного сырья, на основании которого выбрано рецептуру с 15 % содержанием нута, которая есть оптимальной, обеспечивает ожидаемый технологический эффект.
Three compounding of pates is worked out with the use of bobs of сhickpea with content 10, 15 and 20 percents of сhickpea accordingly. The analysis of properties of pates of hepatic with different content bobs of сhickpea on the basis of which compounding is select with a 15 % content of сhickpea is conducted, which is optimal, provides the receipt of the expected technological effect.
 
Date 2012-12-18T12:18:59Z
2012-12-18T12:18:59Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Страшинський І. М. Використання бобів нуту у технології м'ясних паштетів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Ю. С. Полешко // Харчова промисловість. - К., 2012. – Вип. 12. - С. 237-241.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4581
 
Language other