Спосіб приготування фаршу варених ковбас
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб приготування фаршу варених ковбас
Способ приготовления фарша вареных колбас Preparation of minced cooked sausages |
|
Creator |
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Фоменко, В. В. Фоменко, В. В. Fomenko, V. Страшинський, І. М. Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. |
|
Subject |
Варені ковбаси, фосфатна суміш, вода.
Вареные колбасы, фосфатная смесь, вода. Cooked sausages, phosphate mixture, water. |
|
Description |
Спосіб приготування фаршу варених ковбас, що включає додавання води, фосфатної суміші, кухонної солі, наповнювачів, спецій, який відрізняється тим, що воду попередньо пом’якшують фізичними або хімічними методами.
Способ приготовления фарша вареных колбас включает добавление воды, фосфатной смеси, поваренной соли, наполнителей, специй, который отличается тем, что воду предварительно смягчают физическими или химическими способами. Preparation of minced cooked sausages, which includes adding water, phosphate mixture, salt, fillers, spices, characterized in that the pre-softened water by physical or chemical methods. |
|
Publisher |
Деклараційний патент на винахід 62609
|
|
Date |
2012-12-18T12:26:41Z
2012-12-18T12:26:41Z 2003 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4582
|
|
Language |
other
|
|