Запис Детальніше

Використання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного соку
Использование активированной кремниевой кислоты для дополнительной очистки диффузионного сока
Using of activated silica acid for raw juice further purification
 
Creator Рева, Л. П.
Рева, Л. П.
Reva, L.
Пушанко, М. М.
Пушанко, Н. Н.
Pushanko, M.
Замура, С. А.
Замура, С. А.
Zamura, S.
 
Subject очищення
дифузійний сік
активована кремнієва кислота
очистка
диффузионный сок
активированная кремниевая кислота
purification
raw juice
activated silica acid
 
Description Наведені результати експериментів щодо використання активованої кремнієвої кислоти для підвищення якості очищення дифузійного соку. З'ясовані ефективні концентрації та місця введення реагенту в технологічній схемі цукрового заводу.

Приведены результаты экспериментов по использованию активированной кремниевой кислоты для повышения качества очистки диффузионного сока. Определены эффективные концентрации и точка введения реагента в технологическую схему сахарного завода.

An experimental result on using of activated silica acid to improve the quality of juice purification has been shown. The effective concentration and points of the reagent entry in the sugar factory technological process has been elucidated.
 
Date 2012-12-18T12:42:39Z
2012-12-18T12:42:39Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Рева, Л. П. Використання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного соку / Л. П. Рева, Н. М. Пушанко, С. А. Замура // Цукор України. - 2008. - № 3. – С. 11-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4586
 
Language other