Запис Детальніше

Роль вапна та діоксиду вуглецю в процесах сучасної схеми очищення дифузійного соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль вапна та діоксиду вуглецю в процесах сучасної схеми очищення дифузійного соку
Роль извести и углекислого газа в процессах современной схемы очистки диффузионного сока
The lime and carbon dioxide role in the modern schemes of juice purification process
 
Creator Головіна, О. В.
Головина, Е. В.
Golovina, O.
Рева, Л. П.
Рева, Л. П.
Reva, L.
Пушанко, М. М.
Пушанко, Н. Н.
Pushanko, M.
 
Subject вапняне молоко
известковое молоко
milk of lime
діоксин вуглецю
попередня та основна дефекація
І та ІІ сатурація
нецукри
углекислый газ
предварительная и основная дефекация
І и ІІ сатурация
несахара
carbon dioxide
pre-liming and main liming
first and second carbonation
non-sugars
 
Description В роботі досліджено очисну дію вапняного молока та взаємодії гідроксиду кальцію з нецукрами дифузійного соку в процесах попередньої та основної дефекації і адсорбційного ефекту утвореного карбонату кальцію в умовах І та ІІ сатурації в різних варіантах технологічних схем очищення.
В работе исследовано очистного действия известкового молока и взаимодействия гидроксида кальция с несахарами диффузонного сока в процессах предварительной и основной дефекации и адсорбционного эффекта образовавшегося карбоната кальция в условиях первой и второй сатурации в различных вариантах технологических схем очистки.
In this work the cleansing action of calcium hydroxide interaction with juice non-sugars in the pre-liming and main liming and adsorption effect of calcium carbonate formed in the first and second carbonation in the different technological variants of purification has been research.
 
Date 2012-12-18T12:52:34Z
2012-12-18T12:52:34Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Головіна, О. В. Роль вапна та діоксиду вуглецю в процесах сучасної схеми очищення дифузійного соку / О. М. Головіна, Л. П. Рева, Н. М. Пушанко : 78-ма Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді – виішенню проблем харчування людства у ХХІ століті». - Київ, 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4588
 
Language other