Запис Детальніше

Зброджування висококонцентрованого сусла осмофільними штамами дріжджів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зброджування висококонцентрованого сусла осмофільними штамами дріжджів
Сбраживание высококонцентрированного сусла осмофильными штаммами дрожжей
Fermentation of high evaporation mashes with osmotic yeast strains
 
Creator Українець, А. І.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. О.
Кириленко, Р. Г.
Єрмакова, Г. В.
Сосницький, В. В.
Боровик, І.
Украинец, А. И.
Шиян, П. Л.
Мудрак, Т. Е.
Кириленко, Р. Г.
Ермакова, А. В.
Сосницкий, В. В.
Боровик, И.
Ukrainets, A.
Shiyan, P.
Mudrak, T.
Kyrylenko, R.
Ermakova, G.
Sosnitskiy, V.
Borovik, I.
 
Subject крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка
концентровані ферментні препарати
осмофільні штами дріжджів
крахмалсодержащее сырье
низкотемпературная термоферментативная обработка
концентрированные ферментные препараты
осмофильные штаммы дрожжей
carbohydrates content raw material
low-temperature thermofermentative processing
concentrated fermental preparations
osmotic yeast strains
 
Description Одним з напрямків впровадження безвідходної енерго- та ресурсозберігаючої технології переробки зерна на спирт, харчові, кормові продукти та біоетанол є використання висококонцентрованого сусла із крохмалевмісної сировини і подальше його зброджуванням осмофільними расами дріжджів, толерантними до основного продукту їх життєдіяльності (етанолу) і підвищеної температури та з високою біосинтетичною здатністю.
Одним из направлений внедрения безотходной энерго- и ресурсосберегающей технологии переработки зерна в спирт, пищевые, кормовые продукты и биоэтанол является использование высококонцентрированного сусла из крахмалсодержащего сырья и дальнейшее его сбраживание осмофильными расами дрожжей, толерантных к основному продукту их жизнедеятельности (этанолу) и повышенной температуре с высокой биосинтетической способностью.
One of directions of introduction without waste energy- and resources-saving technologies of processing of grain in spirit, food, fodder products and bioethanol is use high evaporation mashes from starch contain raw material and further it fermentation with osmotic yeast strains, tolerant to the basic product to their ability to live (ethanol) and the raised temperature with high biosynthetic ability.
 
Date 2012-07-04T12:19:29Z
2012-07-04T12:19:29Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Українець, А. І. Зброджування висококонцентрованого сусла осмофільними штамами дріжджів / А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко, Г. В. Єрмакова, В. В. Сосницький, І. Боровик // Харчова і переробна промисловість. – 2009. - № 6. – С. 19 – 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2001
 
Language other