Зброджування висококонцентрованого сусла осмофільними штамами дріжджів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зброджування висококонцентрованого сусла осмофільними штамами дріжджів
Сбраживание высококонцентрированного сусла осмофильными штаммами дрожжей Fermentation of high evaporation mashes with osmotic yeast strains |
|
Creator |
Українець, А. І.
Шиян, П. Л. Мудрак, Т. О. Кириленко, Р. Г. Єрмакова, Г. В. Сосницький, В. В. Боровик, І. Украинец, А. И. Шиян, П. Л. Мудрак, Т. Е. Кириленко, Р. Г. Ермакова, А. В. Сосницкий, В. В. Боровик, И. Ukrainets, A. Shiyan, P. Mudrak, T. Kyrylenko, R. Ermakova, G. Sosnitskiy, V. Borovik, I. |
|
Subject |
крохмалевмісна сировина
низькотемпературна термоферментативна обробка концентровані ферментні препарати осмофільні штами дріжджів крахмалсодержащее сырье низкотемпературная термоферментативная обработка концентрированные ферментные препараты осмофильные штаммы дрожжей carbohydrates content raw material low-temperature thermofermentative processing concentrated fermental preparations osmotic yeast strains |
|
Description |
Одним з напрямків впровадження безвідходної енерго- та ресурсозберігаючої технології переробки зерна на спирт, харчові, кормові продукти та біоетанол є використання висококонцентрованого сусла із крохмалевмісної сировини і подальше його зброджуванням осмофільними расами дріжджів, толерантними до основного продукту їх життєдіяльності (етанолу) і підвищеної температури та з високою біосинтетичною здатністю.
Одним из направлений внедрения безотходной энерго- и ресурсосберегающей технологии переработки зерна в спирт, пищевые, кормовые продукты и биоэтанол является использование высококонцентрированного сусла из крахмалсодержащего сырья и дальнейшее его сбраживание осмофильными расами дрожжей, толерантных к основному продукту их жизнедеятельности (этанолу) и повышенной температуре с высокой биосинтетической способностью. One of directions of introduction without waste energy- and resources-saving technologies of processing of grain in spirit, food, fodder products and bioethanol is use high evaporation mashes from starch contain raw material and further it fermentation with osmotic yeast strains, tolerant to the basic product to their ability to live (ethanol) and the raised temperature with high biosynthetic ability. |
|
Date |
2012-07-04T12:19:29Z
2012-07-04T12:19:29Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Українець, А. І. Зброджування висококонцентрованого сусла осмофільними штамами дріжджів / А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко, Г. В. Єрмакова, В. В. Сосницький, І. Боровик // Харчова і переробна промисловість. – 2009. - № 6. – С. 19 – 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2001 |
|
Language |
other
|
|