Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві
Использоваание улучшающих добавок в макаронном производстве Improving additives usage in pasta production |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Корж, Т. В. Корж, Т. В. Korzh, T. Волощук, Г. І Волощук, Г. И. Voloshchuk, G. |
|
Subject |
Поліпшення, добавки, макарони, желатин,карбюлоза, метилцелюлоза, в’язкість, клейковина.
Улучшение, добавки, макароны, желатин,карбюлоза, метилцелюлоза, вязкость, клейковина. Improvement, additives, pasta, gelatin, carbulosa, methyl pulp, viscosity, gluten. |
|
Description |
Досліджено вплив розчинів структуроутворюючих добавок желатину, карбюлози, метилцелюлози на клейковину макаронного тіста. Исследовано влияние растворов структурообразующих добавок желатина, карбюлозы, метилцелюлозы на клейковину макаронного теста. The influence of gelatin, carbulosa, methyl pulp structure-forming additives solution on pasta dough gluten was examined.
|
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна
|
|
Date |
2012-12-19T07:39:52Z
2012-12-19T07:39:52Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4610
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№1;C. 47-49
|
|