Запис Детальніше

Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві
Использоваание улучшающих добавок в макаронном производстве
Improving additives usage in pasta production
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Корж, Т. В.
Корж, Т. В.
Korzh, T.
Волощук, Г. І
Волощук, Г. И.
Voloshchuk, G.
 
Subject Поліпшення, добавки, макарони, желатин,карбюлоза, метилцелюлоза, в’язкість, клейковина.
Улучшение, добавки, макароны, желатин,карбюлоза, метилцелюлоза, вязкость, клейковина.
Improvement, additives, pasta, gelatin, carbulosa, methyl pulp, viscosity, gluten.
 
Description Досліджено вплив розчинів структуроутворюючих добавок желатину, карбюлози, метилцелюлози на клейковину макаронного тіста. Исследовано влияние растворов структурообразующих добавок желатина, карбюлозы, метилцелюлозы на клейковину макаронного теста. The influence of gelatin, carbulosa, methyl pulp structure-forming additives solution on pasta dough gluten was examined.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2012-12-19T07:39:52Z
2012-12-19T07:39:52Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4610
 
Language uk_UK
 
Relation №1;C. 47-49