Запис Детальніше

Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна круп¢яних культур

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна круп¢яних культур
Питательная ценность продуктов, произведеннх из зерна крупяных культур
The nutritional value of products proizvedennh from grain cereals
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Скорікова, Г. І.
Скорикова, Г. И.
Skorikova, G.
Корж, Т. В.
Корж, Т. В.
Korzh, T.
Бублик, І. В.
Бублик, И. В.
Bublik, I.
Степчук, Ю. П.
Степчук, Ю. П.
Stepchuk, J.
Раташнюк, П. В.
Раташнюк, П. В.
Ratashnyuk, P.
 
Subject крупи
якість
гречка
овес
ячмінь
крупы
качество
гречиха
овес
ячмень
cereals
quality
buckwheat
oats
barley
 
Description Зроблена порівняльна оцінка якості та поживної цінності різних круп хлібних злаків – гречки, вівса, ячменю. Показано, що суміші круп у визначених співвідношеннях, краще можуть забезпечувати споживачів вітамінами, мікроелементами, білками та ін.
Проведена сравнительная оценка качества и питательной ценности разных круп хлебных злаков – гречихи, овса, ячменя. Показано, что смеси круп в определенных соотношениях, лучше могут обеспечить потребителей витаминами, микроэлементами, белками и др.
A comparative evaluation of the quality and nutritional value of different cereals cereals - buckwheat, oats and barley. It is shown that a mixture of cereals in specific ratios, are better able to provide consumers with vitamins, minerals, proteins, etc.
 
Date 2012-12-19T07:49:22Z
2012-12-19T07:49:22Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна круп¢яних культур / Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Т. В. Корж, І. В. Бублик, Ю. П. Степчук, П. В. Раташнюк // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 12. - С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4613
 
Language uk_UK