Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна круп¢яних культур
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна круп¢яних культур
Питательная ценность продуктов, произведеннх из зерна крупяных культур The nutritional value of products proizvedennh from grain cereals |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Скорікова, Г. І. Скорикова, Г. И. Skorikova, G. Корж, Т. В. Корж, Т. В. Korzh, T. Бублик, І. В. Бублик, И. В. Bublik, I. Степчук, Ю. П. Степчук, Ю. П. Stepchuk, J. Раташнюк, П. В. Раташнюк, П. В. Ratashnyuk, P. |
|
Subject |
крупи
якість гречка овес ячмінь крупы качество гречиха овес ячмень cereals quality buckwheat oats barley |
|
Description |
Зроблена порівняльна оцінка якості та поживної цінності різних круп хлібних злаків – гречки, вівса, ячменю. Показано, що суміші круп у визначених співвідношеннях, краще можуть забезпечувати споживачів вітамінами, мікроелементами, білками та ін. Проведена сравнительная оценка качества и питательной ценности разных круп хлебных злаков – гречихи, овса, ячменя. Показано, что смеси круп в определенных соотношениях, лучше могут обеспечить потребителей витаминами, микроэлементами, белками и др. A comparative evaluation of the quality and nutritional value of different cereals cereals - buckwheat, oats and barley. It is shown that a mixture of cereals in specific ratios, are better able to provide consumers with vitamins, minerals, proteins, etc. |
|
Date |
2012-12-19T07:49:22Z
2012-12-19T07:49:22Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна круп¢яних культур / Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Т. В. Корж, І. В. Бублик, Ю. П. Степчук, П. В. Раташнюк // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 12. - С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4613 |
|
Language |
uk_UK
|
|