Запис Детальніше

Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту
Скорость перемешивания влияет на кристаллизацию фруктозы и качество кристаллического продукта
Speed ​​mixing effect on the crystallization of fructose and crystalline quality of the product
 
Creator Лементар, С. Ю.
Лементарь, С. Ю.
Lementar, S.
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н.
Babko, E.
Гнатенко, М. А.
Гнатенко, Н. А.
Gnatenko, M.
 
Subject фруктоза
фруктоза
fructose
кристалізація
перемішування
кристаллизация
перемешивание
crystallization
mixing
 
Description Проведено дослідження впливу швидкості перемішування за допомогою стрічкового перемішуючого пристрою на швидкість кристалізації фруктози та на її гранулометричний склад. Розроблено режим перемішування зі змінною швидкістю обертання стрічкового перемішуючого пристрою, який забезпечує підвищення швидкості кристалізації фруктози в порівнянні с типовим режимом на 7,3% без подрібнення кристалів.
Проведено исследование влияния скорости перемешивания с помощью ленточного перемешивающего устройства на скорость кристаллизации фруктозы и на ее гранулометрический состав. Разработан режим перемешивания с переменной скоростью вращения ленточного перемешивающего устройства, который обеспечивает повышение скорости кристаллизации фруктозы по сравнению с типичным режимом на 7,3% без измельчения кристаллов.
Influence of stirring speed by band mixing device crystallization rate of fructose and its size distribution. A shuffle mode with a variable speed conveyor stirring device, which provides increased speed crystallization of fructose compared with a typical regime of 7.3% without crushing crystals.
 
Date 2012-12-19T07:59:48Z
2012-12-19T07:59:48Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту / С. Ю. Лементар, Є. М. Бабко, М. А. Гнатенко, В. Г. Мирончук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 9. - С. 24-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4620
 
Language uk_UK