Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту
Скорость перемешивания влияет на кристаллизацию фруктозы и качество кристаллического продукта Speed mixing effect on the crystallization of fructose and crystalline quality of the product |
|
Creator |
Лементар, С. Ю.
Лементарь, С. Ю. Lementar, S. Мирончук, В. Г. Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. Бабко, Є. М. Бабко, Е. Н. Babko, E. Гнатенко, М. А. Гнатенко, Н. А. Gnatenko, M. |
|
Subject |
фруктоза
фруктоза fructose кристалізація перемішування кристаллизация перемешивание crystallization mixing |
|
Description |
Проведено дослідження впливу швидкості перемішування за допомогою стрічкового перемішуючого пристрою на швидкість кристалізації фруктози та на її гранулометричний склад. Розроблено режим перемішування зі змінною швидкістю обертання стрічкового перемішуючого пристрою, який забезпечує підвищення швидкості кристалізації фруктози в порівнянні с типовим режимом на 7,3% без подрібнення кристалів. Проведено исследование влияния скорости перемешивания с помощью ленточного перемешивающего устройства на скорость кристаллизации фруктозы и на ее гранулометрический состав. Разработан режим перемешивания с переменной скоростью вращения ленточного перемешивающего устройства, который обеспечивает повышение скорости кристаллизации фруктозы по сравнению с типичным режимом на 7,3% без измельчения кристаллов. Influence of stirring speed by band mixing device crystallization rate of fructose and its size distribution. A shuffle mode with a variable speed conveyor stirring device, which provides increased speed crystallization of fructose compared with a typical regime of 7.3% without crushing crystals. |
|
Date |
2012-12-19T07:59:48Z
2012-12-19T07:59:48Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Швидкість перемішування впливає на кристалізацію фруктози та якість кристалічного продукту / С. Ю. Лементар, Є. М. Бабко, М. А. Гнатенко, В. Г. Мирончук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 9. - С. 24-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4620 |
|
Language |
uk_UK
|
|