Запис Детальніше

Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори
Влияние способов обработки кормов и их компонентов на состояние микрофлоры
Effects of feed processing methods and methods of processing of their components on the state of microflora
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Яненко, О. Ф.
Яненко, А. Ф.
Yanenko, O.
 
Subject гранулювання
обжарювання
волого-теплова обробка
електромагнітне опромінення
мікрофлора
гранулирование
обжаривание
влаготепловая обработка
электромагнитное облучение
микрофлора
pelleting
roasting
wet-heat treatment
electromagnetic radiation
microflora
 
Description Розглянуто способи обробки кормів та компонентів що входять до їх складу. Досліджено зміну складу мікрофлори пшеничних зародків оброблених різними способами. Рассмотрено способы обработки кормов и компонентов составляющих кормов. Исследовано изменение состава микрофлоры пшеничных зародышей обработанных разными способами. The methods of processing the feed and feed components have been considered. The change of microflora composition of wheat germs processed in different ways has been investigated.
 
Date 2012-12-19T08:08:15Z
2012-12-19T08:08:15Z
2001
 
Type Other
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, О. Ф. Яненко // Зерно і хліб. – 2001. – № 3. - С. 196-198.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4623
 
Language uk_UK