Запис Детальніше

Обробка та зберігання пшеничних зародків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обробка та зберігання пшеничних зародків
Обработка и хранение пшеничных зародышей
Treatment and storage of wheat germ
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
 
Subject пшеничні зародки
хімічний склад поживних компонентів
конвективне сушіння
мікрохвильове опромінення
пшеничные зародыши
химический состав питательных компонентов
конвективна сушка
микроволновое облучение
wheat germ
chemical composition of nutrients
microwave irradiation
convection drying
 
Description Визначено хімічний склад пшеничних зародків. Розроблено спосіб і режими їх сушіння опроміненням хвилями мм- та ІЧ- діапазонів. Визначено вплив обробки на харчову цінність та санітарну якість. Определено химический состав пшеничных зародышей. Разработано способ и режимы их сушки облучением волнами мм- и ИК- диапазонов. Определено влияние обработки на пищевую ценность и санитарное качество.
The chemical composition of wheat germ has been defined. Methods and modes of wheat germ drying with the help of radiation of mm-waves and infrared ranges have been developed. The influence of processing on the nutritional value and sanitary quality has been defined.
 
Date 2012-12-19T08:09:14Z
2012-12-19T08:09:14Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Обробка та зберігання пшеничних зародків / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2001. - № 2. - С. 15-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4625
 
Language uk_UK