Запис Детальніше

Вплив НВЧ енергії на фізико – технологічні властивості зерна гречки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив НВЧ енергії на фізико – технологічні властивості зерна гречки
Влияние НВЧ энергии на физико – технологические свойства зерна гречихи
Influence of SHF-energy on fiziko - technological properties of grain of buckwheat
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Супрун-Крестова, О. Ю.
Супрун-Крестова, О. Ю.
Suprun-Krestova, O.
Фурманова, Ю. П.
Фурманова, Ю. П.
Furmanova, J.
Біла, Ю. М.
Била, Ю. М.
Bila, J.
 
Subject НВЧ-енергія, внутрішній тиск, «легкі» зерна, деструкція крохмальних зерен.
НВЧ-энергия, внутреннее давление, «воздушные» зерна, деструкция крахмальных зерен.
SHF-energy, intrinsic pressure, «easy» grains, destruction of the starched grains.
 
Description Після оброблення гречки полями надвисокої частоти,
отримано новий продукт – «легкі» зерна гречки.
В процесі оброблення зерна гречки у полі НВЧ енергії
в продукті відбуваються зміни фізико-технологічних і
органолептичних властивостей. Покращується якість готового продукту, який має приємний запах і смак, об’ємну пористу структуру. Виробництво «легких» зерен гречки дозволить значно розширити асортимент функціональних зернових продуктів без великих капітальних витрат. После обрабатывания гречихи полями сверхвысокой частоты, получен новый продукт – «воздушные» зерна гречихи. В процессе обрабатывания зерна гречихи в поле НВЧ энергии в продукте происходят изменения физико-технологических и органолептических свойств. Улучшается качество готового продукта, который имеет приятный запах и вкус, объемную пористую структуру. Производство «воздушных» зерен гречихи позволит значительно расширить ассортимент функциональных зерновых продуктов без больших капитальных вложений. After treatment of buckwheat by the fields of ultrahigh-frequency, a new product – «easy» grains of buckwheat is got. In the process of treatment of grain of buckwheat in the field of SHF-energy in a product there are changes technological properties. Quality of the prepared product, which has a pleasant smell and taste, by volume porous structure, gets better. The production of «easy» grains of buckwheat will allow znach- no to extend the assortment of functional corn products without large capital charges.
 
Publisher Журнал «Хранение и переработка зерна»
 
Date 2012-12-19T10:07:33Z
2012-12-19T10:07:33Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4643
 
Language other
 
Relation №. 5(131);С. 48 – 49