О техническом уровне спиртовых заводов, перерабатывающих мелассу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
О техническом уровне спиртовых заводов, перерабатывающих мелассу
Про технічний рівень спиртових заводів, які переробляють мелясу On the technical level of the distilleries that processed molasses |
|
Creator |
Шматкова, Г.
Шматкова, Г. Shmatkova, G. Урбанек, И. Урбанек, І. Urbanek, I. |
|
Subject |
Уровень основной технологии, уровень механизации, технологический уровень процесса брагоректификации, оценка технического уровня производства.
Рівень основної технології, рівень механізації, технологічний рівень процесу брагоректифікації, оцінка технічного рівня виробництва. Level of core technology, the level of mechanization, technological level brahorektyfikatsiyi process, evaluation of technical level of production. |
|
Description |
В статье охарактеризован технический уровень спиртовых заводов, перерабатывающих мелассу. В настоящее время меласса на спирт на всех заводах перерабатывается по непрерывным технологическим схемам. По технологическим параметрам схемы подразделяются на однопоточную и двухпоточную. По однопоточной схеме работают заводы, выделяющие хлебопекарные дрожжи, что позволяет выделять биомассу более устойчивую при хранении. Больше половины мелассного спирта вырабатывалось по усовершествованным технологическим схемам, однако такие схемы внедряются еще медленно.
В статті охарактеризовано технічний рівень спиртових заводів, які переробляють мелясу. В даний час меляса на спирт на всіх заводах переробляється по безперервним технологічним схемам. По технологічних параметрах схеми підрозділяються на однопоточні і двухпоточном. За однопоточному схемою працюють заводи, що виділяють хлібопекарські дріжджі, що дозволяє виділяти біомасу більш стійку при зберіганні. Більше половини мелясного спирту вироблялося по усовершествованним технологічними схемами, проте такі схеми впроваджуються ще повільно. The article described the technical level of alcohol plants, processing molasses. Currently molasses into alcohol at all plants processed by continuous technological schemes. On technological parameters of the scheme are divided into single and double flow. The scheme works by single-plants that produce baker's yeast, which allows distinguishing biomass more stable during storage. More than half of molasses alcohol is produced by usovershestvovannym technological schemes, but these schemes are being introduced more slowly. |
|
Publisher |
Пищевая промышленность
|
|
Date |
2012-12-19T09:03:52Z
2012-12-19T09:03:52Z 1981 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4628
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№3;С. 32-33
|
|