Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку
Методические рекомендации по планированию, учету и калькуляции себестоимости продукции спиртовой промышленности с учетом Положений (стандартов) бухгалтерского учета Guidelines for planning, accounting and costing the alcohol industry based regulations (standards) |
|
Creator |
Олійнічук, С. Т.
Олийничук, С. Т. Oliynichuk, S. Бутнік-Сіверський, О. Бутник-Сиверский, О. Butnik-Siversky, O. Шматкова, Г. Шматкова, Г. Shmatkova, G. Маховка, В. Маховка, В. Mahovka, V. Луговська, В. Луговская, В. Lugovska, V. |
|
Subject |
безалкогольні напої
безалкогольные напитки soft drinks планування облік калькулювання собівартість продукції Положення (стандарти) спирт біоетанол пиво планирование учет калькулирование себестоимость продукции Положения (стандарты) спирт биоэтанол пиво planning accounting costing production costs provisions (standards) alcohol ethanol beer |
|
Description |
Методичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.
Методические рекомендации устанавливают единые подходы к формированию себестоимости продукции (работ, услуг) и определение финансовых результатов на предприятиях спиртовой промышленности с учетом Положений (стандартов) бухгалтерского учета. Guidelines establish common approaches to the formation of the cost of goods (works, services) and determine the financial results of the business spirit industries including regulations (standards). |
|
Date |
2012-12-19T09:16:30Z
2012-12-19T09:16:30Z 2003 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції лікеро – горілчаної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку : за станом на 7 груд. 2002 р. / Державний департамент продовольства України. – К. : Держдепартамент продовольства, 2003. – 152 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4630 |
|
Language |
other
|
|