Запис Детальніше

Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку
Методические рекомендации по планированию, учету и калькуляции себестоимости продукции спиртовой промышленности с учетом Положений (стандартов) бухгалтерского учета
Guidelines for planning, accounting and costing the alcohol industry based regulations (standards)
 
Creator Олійнічук, С. Т.
Олийничук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Бутнік-Сіверський, О.
Бутник-Сиверский, О.
Butnik-Siversky, O.
Шматкова, Г.
Шматкова, Г.
Shmatkova, G.
Маховка, В.
Маховка, В.
Mahovka, V.
Луговська, В.
Луговская, В.
Lugovska, V.
 
Subject безалкогольні напої
безалкогольные напитки
soft drinks
планування
облік
калькулювання
собівартість продукції
Положення (стандарти)
спирт
біоетанол
пиво
планирование
учет
калькулирование
себестоимость продукции
Положения (стандарты)
спирт
биоэтанол
пиво
planning
accounting
costing
production costs
provisions (standards)
alcohol
ethanol
beer
 
Description Методичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.
Методические рекомендации устанавливают единые подходы к формированию себестоимости продукции (работ, услуг) и определение финансовых результатов на предприятиях спиртовой промышленности с учетом Положений (стандартов) бухгалтерского учета.
Guidelines establish common approaches to the formation of the cost of goods (works, services) and determine the financial results of the business spirit industries including regulations (standards).
 
Date 2012-12-19T09:16:30Z
2012-12-19T09:16:30Z
2003
 
Type Other
 
Identifier Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції лікеро – горілчаної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку : за станом на 7 груд. 2002 р. / Державний департамент продовольства України. – К. : Держдепартамент продовольства, 2003. – 152 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4630
 
Language other