Розробка технології ферментованих напоїв на основі меду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології ферментованих напоїв на основі меду
Разработка технологии ферментированных напитков на основе меда The technology of fermented beverages from honey |
|
Creator |
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л. Pribylskiy, V. Наливайко, К. Ф. Наливайко, К. Ф. Nalyvayko, K. Романова, З. М. Романова, З. Н. Romanova, Z. Бондар, М. В. Бондарь, Н. В. Bondar, M. |
|
Subject |
ферментовані напої
ферментированные напитки fermented beverages мед технологія дріжджі мед технология дрожжи honey technology yeast |
|
Description |
Пропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. Предлагается разработка технологии трех групп кодовых ферментированных напитков: безалкогольных, слабоалкогольных и алкогольных. По внешнему виду напитки делятся на прозрачные и замутненные; по способу обработки безалкогольные и слабоалкогольные напитки делятся на фильтровые (сепарированного) и нефильтровaнные (несепарированные), фильтровые (сепарированные) - на пастеризованные и непастеризованные, нефильтрованные (несепарированные) - на осветленные и неосветленные. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.
|
|
Date |
2012-12-19T12:26:03Z
2012-12-19T12:26:03Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розробка технології ферментованих напоїв на основі меду / В. Л. Прибильський, К. Ф. Наливайко, З. М. Романова, М. В. Вондар // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. - 2010. - С. 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4658 |
|
Language |
other
|
|