Запис Детальніше

Технології ферментованих напоїв на основі меду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технології ферментованих напоїв на основі меду
Технологии ферментированных напитков на основе меда
The technology of fermented beverages from honey
 
Creator Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Наливайко, К. Ф.
Наливайко, К. Ф.
Nalyvayko, K.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
 
Subject ферментовані напої
ферментированные напитки
fermented beverages
мед
технологія
дріжджі
мед
технология
дрожжи
honey
technology
yeast
 
Description Пропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. Предлагается разработка технологии трех групп кодовых ферментированных напитков: безалкогольных, слабоалкогольных и алкогольных. По внешнему виду напитки делятся на прозрачные и замутненные; по способу обработки безалкогольные и слабоалкогольные напитки делятся на фильтровые (сепарированного) и нефильтровaнные (несепарированные), фильтровые (сепарированные) - на пастеризованные и непастеризованные, нефильтрованные (несепарированные) - на осветленные и неосветленные. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.
 
Date 2012-12-19T12:37:37Z
2012-12-19T12:37:37Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Технології ферментованих напоїв на основі меду / В. Л. Прибильський, К. Ф. Наливайко, З. М. Романова, М. В. Бондар // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. - 2011. - С. 25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4662
 
Language other