Запис Детальніше

Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба
Влияние токов СВЧ на качество и срок хранения ржано-пшеничного хлеба
The influence of UHF streams on quality and staling process of rye – wheat bread
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
 
Subject хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
хлеб
солодовый экстракт
ферментный препарат
процесс черствения
bread
malt extract
enzyme preparation
staling process
 
Description Показано, що виготовлення житньо-пшеничного хліба звикористанням 5% житньо - солодового екстракту и 0,04 % ферментного препарату Новаміл дозволяє подовжити термін зберігання хліба до 10 діб. Використання струмів НВЧ дозволяє подовжити термін зберігання такого хліба до 1 місяця. Наведена ефективність використання СВЧ енергії для подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Показано, что изготовление ржано-пшеничного хлеба с 5% ржано-солодового экстракта и 0,04 % ферментного препарата Новамил позволяет продлить срок хранения хлеба до 10 дней. Использование токов СВЧ продлевает срок хранения такого хлеба до 1 месяца. Показана эффективность использования СВЧ энергии для продления сроков хранения хлеба, без ухудшения его потребительских характеристик. Making of rye – wheat bread with addition of 5% rye – malt extract and 0,04% of enzyme Novamyl allows prolonging time of storage of bread by 10 days. So, undertaken research let us to confirm that UHF processing of rye – wheat bread with addition of 5% rye - malt extract and 0,04% enzyme Novamyl prolong storage time of bread at least to 1 month. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
 
Date 2012-12-20T10:31:34Z
2012-12-20T10:31:34Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сильчук, Т. А. Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 55-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4704
 
Language uk_UK