Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба
Влияние токов СВЧ на качество и срок хранения ржано-пшеничного хлеба The influence of UHF streams on quality and staling process of rye – wheat bread |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. |
|
Subject |
хліб
солодовий екстракт ферментний препарат процес черствіння хлеб солодовый экстракт ферментный препарат процесс черствения bread malt extract enzyme preparation staling process |
|
Description |
Показано, що виготовлення житньо-пшеничного хліба звикористанням 5% житньо - солодового екстракту и 0,04 % ферментного препарату Новаміл дозволяє подовжити термін зберігання хліба до 10 діб. Використання струмів НВЧ дозволяє подовжити термін зберігання такого хліба до 1 місяця. Наведена ефективність використання СВЧ енергії для подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Показано, что изготовление ржано-пшеничного хлеба с 5% ржано-солодового экстракта и 0,04 % ферментного препарата Новамил позволяет продлить срок хранения хлеба до 10 дней. Использование токов СВЧ продлевает срок хранения такого хлеба до 1 месяца. Показана эффективность использования СВЧ энергии для продления сроков хранения хлеба, без ухудшения его потребительских характеристик. Making of rye – wheat bread with addition of 5% rye – malt extract and 0,04% of enzyme Novamyl allows prolonging time of storage of bread by 10 days. So, undertaken research let us to confirm that UHF processing of rye – wheat bread with addition of 5% rye - malt extract and 0,04% enzyme Novamyl prolong storage time of bread at least to 1 month. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
|
|
Date |
2012-12-20T10:31:34Z
2012-12-20T10:31:34Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 55-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4704 |
|
Language |
uk_UK
|
|