Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання
Способ подготовки крахмалсодержащего сырья к тепловой обработке и осахариванию Method of preparation of starch-containing raw material to thermal treatment and saccharification |
|
Creator |
Килимник, М. Г.
Жихарєв, Ю. В. Жолнер, І. Д. Шиян, П. Л. Килимник, Н. Г. Жихарев, Ю. В. Жолнер, И. Д. Шиян, П. Л. Kilimnik, N. Zhikharev, Y. Zholner, I. Shiyan, P. |
|
Subject |
Диспергування, кавітаційний пристрій, суспензія.
Диспергирование, кавитационное устойство, суспензия. Dispersion, cavitation device, suspension. |
|
Description |
Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання.Изобретение относится к спиртовой промышленности и представляет собой усовершенствованный способ подготовки крахмалсодержащего сырья к тепловой обработке и осахариванию.The invention relates to the alcohol industry, and is an improved method of preparing starch-containing raw materials for heat treatment and saccharification.
|
|
Publisher |
Патент на винахід № 58098
|
|
Date |
2012-12-20T09:01:50Z
2012-12-20T09:01:50Z 2002 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4692
|
|
Language |
other
|
|