Запис Детальніше

Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання
Способ подготовки крахмалсодержащего сырья к тепловой обработке и осахариванию
Method of preparation of starch-containing raw material to thermal treatment and saccharification
 
Creator Килимник, М. Г.
Жихарєв, Ю. В.
Жолнер, І. Д.
Шиян, П. Л.
Килимник, Н. Г.
Жихарев, Ю. В.
Жолнер, И. Д.
Шиян, П. Л.
Kilimnik, N.
Zhikharev, Y.
Zholner, I.
Shiyan, P.
 
Subject Диспергування, кавітаційний пристрій, суспензія.
Диспергирование, кавитационное устойство, суспензия.
Dispersion, cavitation device, suspension.
 
Description Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання.Изобретение относится к спиртовой промышленности и представляет собой усовершенствованный способ подготовки крахмалсодержащего сырья к тепловой обработке и осахариванию.The invention relates to the alcohol industry, and is an improved method of preparing starch-containing raw materials for heat treatment and saccharification.
 
Publisher Патент на винахід № 58098
 
Date 2012-12-20T09:01:50Z
2012-12-20T09:01:50Z
2002
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4692
 
Language other