Запис Детальніше

Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва
Исследование влияния антисептика «Полидез» на стадиях приготовления и сбраживания сусла спиртового производства
The influence of antiseptics "Polidez" on stage of preparation and fermentation wort alcohol production
 
Creator Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
Маринченко, В. О.
Маринченко, В. А.
Marynchenko, V.
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
Фіщенко, А. М.
Фищенко, А. Н.
Fischenko, A.
 
Subject антисептик
антисептик
antiseptic
спирт
концентрація
вуглеводи
спирт
концентрация
углеводы
alcohol
concentration
carbohydrates
 
Description В процесі досліджень використовували антисептик “Полідез” при концентрації 20 мг/м3 бражки чи сусла.В процессе исследований использовали антисептик "Полидез" при концентрации 20 мг/м3 бражки или сусла.In the course of studies used antiseptic "Polidez" at concentration of 20 mg/m3 brazhku or wort.
 
Date 2012-12-20T10:36:37Z
2012-12-20T10:36:37Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Бондар, М. В. Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Фіщенко // 71-ша Наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2005. - Ч. 2. - С. 12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4708
 
Language other