Запис Детальніше

Особливості температурного режиму кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості температурного режиму кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах
Особенности температурного режима кристаллизации сахарозы в перемешивачах-кристаллизаторах
The temperature features mode of crystallization of sucrose in mixing machines for сrystallization
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Картава, М. М.
Картава, М. Н.
Kartava, M.
 
Subject Проміжний нагрів, утфель, розкачка водою, розкачка цукровим розчином, ефект кристалізації, збільшення розмірів кристалів.
Промежуточный нагрев, утфель, раскачка водой, раскачка сахарным раствором, эффект кристаллизации, увеличение размеров кристаллов.
Intermediate heating, massecuite, dilution water, dilution sugar solution, the effect of crystallization, increasing the size of crystals.
 
Description Показано, що при застосуванні проміжного нагріву утфелю замість розкачки водою чи цукровими розчинами ефект кристалізації становить 8,25% в порівнянні з розкачуванням водою, де він складає 3,6%, та розкачуванням цукровим розчином – 4,2%, а також призводить до збільшення частки кристалів фракції 0,63 – 1,0 мм і > 1,0 мм.
Показано, что при применение промежуточного нагрева утфеля вместо раскачки водой или сахарными растворами эффект кристаллизации составляет 8,25% по сравнению с раскачкой водой, где он составляет 3,6%, и раскачкой сахарным раствором – 4,2%, а также приводит к увеличению доли кристаллов фракции 0,63 – 1,0 мм и >1,0 мм.
It is shown that the application of the intermediate heat massecuite instead dilution water or sugar solution crystallization effect is 8.25% versus dilution of water, where it is 3.6%, and dilution of sugar solution – 4.2% and also leads to an increase in the proportion of crystals fraction 0.63 – 1.0 mm and > 1.0 mm.
 
Publisher Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості” 10-11 квітня 2012 р. Матеріали доповідей.
 
Date 2012-12-20T11:11:07Z
2012-12-20T11:11:07Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4716
 
Language other
 
Relation С. 94 – 95;