Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів
Совершенствование технологии спиртовых бражок с использованием антисептирующих средств Improving technology alcoholic ripen brew with the use of antyseptіс |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Шиян, П. Л. Шиян, П. Л. Shiyan, P. Маринченко, В. О. Маринченко, В. А. Marynchenko, V. Мудрак, Т. О. Мудрак, Т. Е. Mudrak, T. Фіщенко, А. М. Фищенко, А. Н. Fischenko, A. Бондар, М. В. Бондарь, Н. В. Bondar, M. Єрмакова, Г. В. Ермакова, Г. В. Ermakova, G. |
|
Subject |
молочнокислі бактерії
дрожжи antiseptic антисептик ефективність дріжджі эффективность молочнокислые бактерии efficiency yeast lactic acid bacteria |
|
Description |
Пошук і використання ефективних антисептуючих засобів дозволить отримувати спиртові бражки із регламентованими показниками. Досліджено цілий спектр антисептиків, які широко використовуються в харчовій промисловості. Поиск и использование эффективных антисептирующих средств позволит получать спиртовые бражки с регламентированными показателями. Исследован целый спектр антисептиков, которые широко используются в пищевой промышленности.Find and use effective antiseptic products will allow to get alcohol ripen brew with regulated rates.Investigated a range of antiseptics, which are widely used in the food industry. |
|
Date |
2012-12-20T11:20:23Z
2012-12-20T11:20:23Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів / А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. О. Маринченко, та ін. // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 2010. - C. 82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4718 |
|
Language |
other
|
|