Запис Детальніше

Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів
Совершенствование технологии спиртовых бражок с использованием антисептирующих средств
Improving technology alcoholic ripen brew with the use of antyseptіс
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Шиян, П. Л.
Шиян, П. Л.
Shiyan, P.
Маринченко, В. О.
Маринченко, В. А.
Marynchenko, V.
Мудрак, Т. О.
Мудрак, Т. Е.
Mudrak, T.
Фіщенко, А. М.
Фищенко, А. Н.
Fischenko, A.
Бондар, М. В.
Бондарь, Н. В.
Bondar, M.
Єрмакова, Г. В.
Ермакова, Г. В.
Ermakova, G.
 
Subject молочнокислі бактерії
дрожжи
antiseptic
антисептик
ефективність
дріжджі
эффективность
молочнокислые бактерии
efficiency
yeast
lactic acid bacteria
 
Description Пошук і використання ефективних антисептуючих
засобів дозволить отримувати спиртові бражки
із регламентованими показниками.
Досліджено цілий спектр антисептиків, які широко
використовуються в харчовій промисловості.
Поиск и использование эффективных антисептирующих средств позволит получать спиртовые бражки с регламентированными показателями. Исследован целый спектр антисептиков, которые широко используются в пищевой промышленности.Find and use effective antiseptic products will allow to get alcohol ripen brew with regulated rates.Investigated a range of antiseptics, which are widely used in the food industry.
 
Date 2012-12-20T11:20:23Z
2012-12-20T11:20:23Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів / А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. О. Маринченко, та ін. // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 2010. - C. 82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4718
 
Language other